"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Ford lover |
Çok güzel paylaşım teşekkürler.
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
Çok güzell paylaŞımın için teşekürler... |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
|
Sağol paylaşım için. İnsanın tüyleri ürperiyor.
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
| | #15 |
| Uur |
Paylaşım için sağol Orhan.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-01-2008 Şehir: istanbul Yaş: 34 Otomobil: jetta tsi 170hp
|
sözlerim bitti.. ne diyeceğimi bilemiyorum...
__________________ SEVGİ, SAYGI, KARDEŞLİK VEDE TÜRKİYE |
| | |
| | #17 | |
| Pişman Değilim | Alıntı:
Çanakkale savaşları sırasında düşmanın en büyük gemisinin ağır hasar almasını sağlayan Koca Seyit'i Paşa yanına çağırır ödül olarak izin vereyim git bi aileni gör gel der, Kocaseyit; - Arkadaşlarım burada savaşırken ben izne gidemem der Paşa : öyleyse benden istediğin başka bir şey var mı der Kocaseyit : bir şey istemediğini söyler Paşanın izniyle tam odadan çıkacakken bir an duraksar ve başını hafifçe arkasına çevirir ama durmaz devam eder. bu durumu gören paşa anlar ve tekrar sorar: aklından ne geçtiyse söyle Kocaseyit: bir çok arkadaşına göre daha cüsseli, kalıplı olduğu için günde çoğu zaman bir defa dağıtılan bir parça ekmek, veya bir kap bulgur az geliyor biraz daha fazla olsaydı der utana sıkıla. paşanın emriyle o günden sonra kocaseyit'e 2 kişilik yemek verilecektir. ilk defa iki kat yemeği geldiğinde Kocaseyit bakar arkadaşları yine az bir parça ile yetiniyorlar bende arkadaşlarımdan fazla yiyemem der ve o ödülü de kabul etmemiştir. Koca Seyit'in torunu: Çanakkale'ye hurafe demeyin
__________________ Mesajı son düzenleyen pisman : 30-01-2008 - 13:54 | |
| | |
| | #18 |
| Senior Member |
Söylenicek söz yok.. Gelmez Atatürk gibi bi insan bu dünyaya hoş gelsede öldürürler iyi olan yaşamıo artık yaşayamıo.. |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
yalnız büyük italikle yazmış arkadaş , yazı bitip birden commentleri okuyunca forumun yazısı küçüldü sandımmm yaw
|
| | |
| | #20 |
| X5 3.0sd |
Varolsun ATATÜRK Varolsun TSK ..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|