"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| '95 |
Saudi S.A.V. Efendimizin kabrini yıkacakmış? Yok artık.
__________________ |
| | |
| | #12 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
bakın atatürk'de bizden, boşuna uğraşıyorsunuz. anlayana
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| Reklam |
| | #14 | |
| Bir Zamanlar Meksikada..! Kayıt Tarihi: 09-06-2008 Şehir: Ordu Otomobil: Belirsiz x)
| Alıntı:
| |
| | |
| | #15 | |||
| Senior Member |
Özellikle su gunlerde, kimin Atatürk'ü gercekten tanıdıgını, kimin gercekten sevdigini, kimin gercekten onu sevdıgı ıcın biseyler yaptıgını anlamak cok ama cok zor.. Cunku ınsanları etkileyebilmek icin, artık en güvenilenleri kullanıyorlar.. Oyle daha ınandırıcı cunku.. Alıntı:
Alıntı:
buna ınanmak ıstıyorum Alıntı:
| |||
| | |
| | #16 | |
| S.S.Ö.G. | Alıntı:
Arabistan krallığı Vahabi mensebinden... Ki Vahabiler sonradan resmen ingilizlerin türettiği bir mesheptir (bazı kaynaklar Yahudi der)... Çok rahat bir şekilde söyleyebilirimki bunların dinle filan milan alakası yok... Olsa idi Ebu Kubeys Camii'ni yıkıp kraliyet saraylarını dikmezdi... Hz.Muhammed (SAV) in evi yıkılıp yerine boş duran bir kütüphane yapılmazdı... Bunlar gibi daha nice nice örnekler var aslında... Fazla konuşupta yalnış anlaşılmak istemem...
__________________ | |
| | |
| | #17 |
| SARMAN |
yok abi bunları söylediğin çok güzel olmuş bilen insanlar burda paylaşıca çok güzel şeyler ortaya çıkıyor ![]() bak şimdi mesela o zamanki suudilerin mezarı yıkmaktan çekinmeyeceğini bilmiş olduk örneklerde var negüzel
__________________ |
| | |
| | #18 | |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| Alıntı:
bu ülkede; ATAM İZİNDEYİZ imza: Mustafa Kemal ATATÜRK diye pankart yaptıran adamlar var... aha resmi de buldum...
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Ford lover |
O resim ne yaa
__________________ |
| | |
| | #20 |
| SARMAN |
belki hani imza değilde izinde oldukları ulu önderin kim olduğunu belirtmeye çalışmış olabilirler bukadar moltofon bir Atatürkçü düşünemiyorum
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|