"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
atatürkün mason localarını kapattırmasına rağmen onu mason/sabataist olarak lanse edilmesi zoruma gidiyor anavatının topraklarını binbir çeşit düşmandan kurtarıp onu yahudilere çalışan bir ajan gibi gösterilmesi zoruma gitmiyor sinirimi bozuyor türklüğe ve dolayısıyla islama verdiği bukadar hizmetten sonra onun türklüğünden müslümanlığından şüphe edilmesi zoruma gitmiyor kanıma dokunuyor peki türklüğe ve müslümanlığa onun kadar hizmet etmiş birisini çıkar karşıma desem kimin zoruna gider?????
__________________ Hay Bin Kunduz!!!! |
| | |
| | #12 | |
| Senior Member | Alıntı:
edit:sabetaist
__________________ Apache mode on | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
Maniac tuner dilerim bu yanıtlar seni aydınlatmıştır ve kimsenin zoruna giden bişey kalmamıştır amamerka ediyorum kurucumuza yapılan saldırı sana zerre kadar rahatsızlık vermiyormu?
| | |
| | #14 | |||
Alıntı:
Alıntı:
Sabetaylığın ne olduğunu biliyorum ayrıca bundan sonra ailede kalıp hatta insanların ailelerinden bile saklayanı vardı ayrıca bu çocuklar müslüman eğitimi aldıkları için bir kısmı ise gerçek müslüman oldu fakat hala sabetay olarak geçtiler buda belli bir süre sonra yahudilikten müslümanlığa geçenlere genel isim olarak kullanıldı.(biliyormuşmuyum?) Ayrıca Masonlarla Sabetaylık farklı olaylardır ama birçok sabetay Masondur buda ayrı bir gerçek fakat her sabetay Mason değildir... Bu forumda eskiden yazılan veya hala yazılan siyasi yazılarda yazılarımı okursan düşüncelerimi anlarsın ve neyin bana koyup neyin bana koymiyacağını daha iyi anlarsın Ama yinede burada yazayım kesinlikle Mason ajanı denmesi koydu veya sabetay adam Türkiyeyi yönetemez demeleri koydu ve aşşağalıkça geldi. Ama bana Atatürk e sabetay denmesi koymadı koymazda herkesin dini düşüncesi veya dinini değiştirmesi kendine ayrıca dedesi sabetay olan birinede sabetay denildiğide bir gerçek. Tamam Müslüman dünyasına hizmet verdi ezanı bil Türkçeleştirdi keşke o şekildede kalabilseydi. Ama asla Atatürkün dini hakkında kesin bir cevap veremeyiz Beni Atatürk'ün dini ilgilendirmez Türkiye için yaptığı iyilikler ilgilendirir oyüzden bana Atatürk sabetay demeleri koymadı olabilirde ilgilendirmez beni hemde hiç. Ben Atatürk yok Müslümandı yok Musevi idi yok Sabetaydı demek bunun üzerinde tartışma yapmanın Hz. Muhammed in sakalına tapmaktan farkı olmadığını düşünüyorum Bana kalırsa önemli olan dini veya ırkı değil ülke için yaptıkları bilmem anlatabildim mi?? Heee onun dışında diğer hakaretleri koydu zaten ayrıca yazımı tekrar okursan güzel bir yazı demem imkansız demişim buda kötü bir yazı demek orada ana bacı sövmedim diye Atatürk düşmanı ilan ediliyosam edin çokta fifi... Ama bunlardan sonra açıkça anlaşılmıştır düşüncelerim uzun uzun yazdım biraz kopuk kopuk yazdım açıkçası söylenilenler sinirimi hoplattı kusura bakmayın insan sinirli anca bukadar açıklıyor.... | |||
| | |
| | #15 |
|
yok emin olki bu önceki yazından daha açıklayıcı açıkçası daha önceki yazılarını bilmiyorum bu forumda yeniyim ama herkes lanetlerken senin ortaya çıkıp bu neden rahatsız etti koydu gibi laflar söylemen sanki atatürke saldırılar tabii imiş gibi bir izlenim uyandırdı eminim sadece benim için değil ben koyu bir atatürk hayranıyım buda türk olduğumdan kaynaklanıyor beni esas rahatsız eden bu aşırı radikal dincilerin onu sevip saygı duyup toz kondurmayacağına her fırsatta saldırmalarıdır buarada dini önemli değil diyorsun bencede önemli olmayabilir ama müslümanlığa ve islama hizmet ettiği gayet açık isterse ateist olsun yaptıkları ortada o yüzden birdaha yazı yazarken ne rahatsız etti ne zoruna gitti sivri kelimeleri seçmesen daha iyi anlaşılırsın buna emin ol ilk yazını birdaha oku sonra ikinciyi daha iyi anlarsın üstteki yorumlara nekadar tezat göründüğüne bir bak
| | |
| | #16 | |
Dincilere gelince onlardan nefret ederim sokakta yüzlerinede bakmam. Ama onların Atatürk'e saygı duymasını beklemem açıkçası tamam kafası olanlar duyuyordur eminim çünki Ataürk ve din zıt utuplar değil. ** yobaz insanların saygı duymadığına eminim ama düşünüyorumda yani adamların düşüncesi belli osmanlıyı veya arapçayı türkçeye tercih ederler. Bu tür insanlarında ooo ezanlar Türkçe olmuş diye sevinmesini beklemem ki nitekim geri çevrdilerde arapçaya Atatürk bu konuda aklı savunan bir insan olduğu için ezanı Türkçe yapmıştı haklıydı çünki şuanda ezan okuyan veya namaz kılanların birçoğu anlamını bilmeden namaz kılıyor arapça bilmedikleri için ama Atatürk bunu Türkçe yaptığında anlıyorlardı.Sen buna dine hizmet etmek diyorsun. Bende buna akıla ağzından çıkanın anlamını bilerek söylememiz için topluma hizmet etti diyorum ![]() yazıma gelince sert birşekilde yazmamın sebebi birden insanların sabetaylığa takılabilme itimali bukadar laf edenlerin bana gelen cevaplarıda açıkçası haketmediğimi düşünüyorum çünki o soruda ne düşüncemi belli etmişim ne bir yargı söylemişim tam tersine yazılanlar çirkin demişim burada negatif birşey göremiyorum | |
| | |
| | #17 |
|
aslında yazdıkça benimle hemfikir olduğunu anlıyorum ama zoruna gitme lafı objektif olarak bakarsan ters agresif bir laf katılıyormusun buna? sırf belki bu yüzden diğer söylediklerini gölgede bırakmış olabilir ben ne sabataycılığa nede masonluğa karşı biriyimdir hatta israili türkiyenin doğudaki en sağlam en güvenilir müttefiki görürüm arapları ve aiırı dinci radikalleri pkk ile birlikte ilk sıra koyarım ülkemize tehdit olarak üçüncü sıradada dışarıdaki ermenileri diasporayı yani kesinlikle içerdekiler değil milyonlarca dolar hibe ettiğimiz düzenli yardımlar yollayıp politik alanda sürekli kolladığımız lübnan ve filistin ta osmanlı zamanından beri bize zarar vermişlerdir halada pkk ve ermenilere sürekli destek olurlar bunu yasaylada halkçada yaparlar türkleri asla sevmezler arafatın pkk yı kendine benzetip bizim gibi mücadele ediyor demesi ve lübnanın ermeni soykırımı yasasını geçirmesi hafızalardan silinmemlidir bunlara neden daha çok kızıyorum çünkü bunlar müslümanlık adına din adına yapılıyor eğer onlar müslümansa müslümanlık buysa biz neyiz ben anlayamıyorum tüm bu yazıdan sonra bende senin gibi o taraflardan nefret ediyorum bunlar ülkemize en çok zararı verdiğini düşünüyorum
| | |
| | #18 |
| Senior Member |
Aslına ekomp3 galiba ters bir laf fakat ters olarak benim o anki düşüncem sabetay lafına sinirlenme ihtimali var diye idi ama farklı açıdan bakınca kesinlikle yanlış anlaşılmaya açık bir yazı. Benim sabetaycılığa va masonluğa çekimserimdir açıkçası açıkçası zaten masonluğun eskiden olduğu gibi bir teşkilat olmadığını düşünüyorum çevre ve müşteri yapmak için kullanılan bir tekilat bana kalırsa.veya eskisi gibi sır olarak kalmadı artık kim mason kim dğil biliniyor hoş Türkiyenin yarısıda mason olmuş durumda oda ayrı bir hikaye neyse o dinciler konusunda aynı fikiri paylaştığımıza sevindim bana kalırsa kürt sorunundan a büyüklerde neyse şimdi saldırırlar bana
|
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| Alıntı:
kürtler konusuna gelirsek kürt demeyelimde pkk lılar dememiz gerekiyor ben taraf olduğum konunun haricindeki karşı taraflardanda çok tanıdğım vardır bazılarına çok saygı duyarım biribiriizden oldukça fazla şey öğreniriz ama kürt halkı asimilasyon diyemez hakkımız yeniyor diyemez bunları söylemeleri için bulgaristandaki türklerin zorla isminin değiştiğini ibadethanelerinini kapandığını öldürüldüğünü sürgüne ve hapse yollandığını sünnet bile edilmesinin yasak olduğunu bilmelidirler fikrini söyleyen insan özellikle kendi ülkende kendi milletin için konuşurken saldırıdan endişeleniyorsa bu vatan kimin elinde diye düşünmek gerek biz değil onlar çekinmeli
__________________ Hay Bin Kunduz!!!! | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|