"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
| Atatürk"e çok çirkin saldırılar
bu konuyu serbest bölümünemi yoksa buraya açmam gerktiğine karar veremedim ama umarım burda tüm bu güzel yazıların resimlerin desteklerin yanında onu nasıl daha iyi korumalıyız nasıl daha iyi anlatmalıyızın yanıtını arayalım! bu siteyi vatan gazetesinin yazarı ruhat mengi nin köşesinde okudum bugün girip baktığımda nekadar haklı olduğunu gördüm atatürke olabiliecek tüm karalamalar yapılmış ve adında islam olan bir forumda yazık!!! acaba müslümanlığa ve islama türk tarihinde onun kadar hizmet etmiş kim vardır? lanet olsun çok ama çok moralim bozuldu çok kızdım bu türk telekom youtube yi kapatacağına binlerce pkk ve bu tip sitelere dokunmuyor bari siz duyarsız kalmayın site aşağıda atatürk için özet olarak yahudi deniyor islam düşmanı ilan ediliyor siyonist örgütleri kapatmasına rağmen onları çok desteklemiş onlara bağımlı çalışmış gibi gösteriyor böyle bir vatansever başka hiçbir müslüman devletinde çıkmadığı için ona sahip çıkılıp gurur duyulacağı yerde gösterilmeye çalışılan haline bir bakın onlar gitsin arabistanlı lawrence ile guru duysun topraklarını karış karış siyonistlere satan filistinlilere alkış tutsun yazık vallahi yazık daha ağır kelime kullanmak istemiyorum!!!! THE DICTATOR* Mustafa Kemal was JEWISH - and the The Enemy of Islam - Jews are controlling Turkish Army - Jewish Dictator Ataturk* rules in Muslim Turkey !! Mesajı son düzenleyen ekomp3 : 15-05-2008 - 09:54 Sebep: biraz daha ayrıntı |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team |
Malesef içimizde bunlardan o kadar çok ki...
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| ...TeaM RiDeRS... |
bunu bir müslümanın yada türk'ün yaptığını düşünmeden önce milleti birbirine düşürmek isteyenlerin yapacağını düşünüyorum, Bu ortamda bu amaçlı bir site, mecidiyeköy meydanındaki 5 kilo c4'den daha tehlikelidir. Vatanını dinini milletini seven hiçbir türk'te böyle bişey yapmaz, olayın altında art niyet aramak daha mantıklı.. |
| | |
| | #4 | |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| Alıntı:
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #5 |
| Sessiz..sakin..derinden.. Kayıt Tarihi: 24-12-2007 Şehir: ANK/MLX Yaş: 21 Otomobil: Astra 1.3 CDTI(sedan)
|
serefsizler.......
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
mstf44+1 o......cocukları. |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| nuriQocca | Alıntı:
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. | |
| | |
| | #8 |
| CUPRA |
__________________ |
| | |
| | #9 |
| X5 3.0sd |
ağlayasım geldi resmen bu nasıl bi karaktersizlikdir yav sevgi ve bağlılığımız iyice artıyo her seferinde elbet bunlarla hesaplaşacağımız gün gelecektir..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
burada bana neler zorunuza gitti söylermisiniz güzel bir yazı demem imkansız iyide değilde sabetaist denmesi mi garip anlamadım yanlış anlamayın Atatürke kalbimle bağlıyımdır ama sadece sizi ne bozdu onu sordum yoksa aşağıdakileri okudum yani adice soruyu sormamdaki neden ise sabetaist denmesine bozulan var mı diye? Mesajı son düzenleyen maniack_tuner : 22-05-2008 - 00:00 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|