"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Snek Vız vız vız........! | Atamızın Karizması.....
Yürüyüşünüzdeki ve davranışınızdaki karizma tarzı yaşadığınız şehrin bir semtine has olabilir, hatta bazı anketlerde!! Karizmatik bile seçilebilirsiniz, Ancak gerçek manada Karizmadan bahsedecekseniz, bakın size karizma nasıl olur gösteriyor şahsen kendisi... Dikkat!!!! Bu masada, 32 Kral, 62 Cumhurbaşkanı var... İLK GÖZE ÇARPAN İNSAN sizce KİM?
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
| | #2 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Atamızın Karizması.....
Aykut harika bir fotoğraf hiç şüphe yok ama bu konu vardı sitede keşke aratsaydın |
| | |
| | #3 | |
| Snek Vız vız vız........! | Re: Atamızın Karizması..... Alıntı:
Ozman siz abi kaldırısınız konuyu özürdilerim ....
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! | |
| | |
| | #4 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Atamızın Karizması..... Alıntı:
ben bundan sonrası için söyledim anlaştıkmı | |
| | |
| | #5 | |
| Snek Vız vız vız........! | Re: Atamızın Karizması..... Alıntı:
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! | |
| | |
| | #6 |
| artı_caraudio | Re: Atamızın Karizması.....
karızmada onda fıkırde hersey atamızda
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|