"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Rott ;) |
beni en çok üzen bişeyler yapmaya çalışıp birilerini sırf bu yazıda anlatılanları yaşamamak için uyarmaya çalıştığım halde kimsenin bunu görmemesi veya görmezlikten gelmesi...hatta şunu söyleyebilirim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir laf var...ellerinden gelse bizim gibileri onuncu köydende kovacaklar...hep söylerim...karnımız bi şekilde doyar dinimizi bi şekilde yaşarız fakat bu vatan olmasa bunların hiç birini yapamayız...Allah sonumzu hayır etsin...titreyelim ve kendimize dönelim... Teşekkürler.. |
| | |
| | #12 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
abi moralim bozuldu ya..
|
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| iso_2626 Kayıt Tarihi: 07-09-2008 Şehir: eskişehir Otomobil: vectra 2,0 gl i
|
bu gidisle sonumuz öle gözüküyo
|
| | |
| | #14 |
| Renault 19 Europa HASTASI Kayıt Tarihi: 26-12-2007 Şehir: izmir uşak Yaş: 18 Otomobil: 2005 vw volt 2.5 tdi ve 2006 clio 1.5 dci
|
bu gidişle 2060 a kalmıcak o iş.2015 de filen dogu türkiyeden ayrılcak.:S o zaman napcaz bilmiyorum.sata sata hiç bir şey kalmadı.:S
__________________ |
| | |
| | #15 |
| iso_2626 Kayıt Tarihi: 07-09-2008 Şehir: eskişehir Otomobil: vectra 2,0 gl i
|
sata sata hiçbirsey kalmadı amk durmadan herseye zam yapıyor bu seferde serefsiz
|
| | |
| | #16 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-11-2005 Şehir: KOCAELİ Otomobil: Renault Kangoo GTİ
|
he ya herşeye zam yapıolar şerefsizler tabi kendileri lojmanda yaşıo kendileri devletin tahsis ettği o arabalara biniolar acaba kaç kere RTE efendi bi benzinliğe gitmişte benzin almış ulan 30 ytl lik benzin bile yetmio arttık inş. bi daha bunlar olmaz başımızda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|