"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| İZMİRLİCEM | 14 Nİsan
evet arkadaşlar bildiğiniz gibi 14 nisanda CUMHURİYET yürüyüşü var kimler yürüyecek???
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: 14 Nİsan
Ankaralıların birçoğu katılacak, ben de dahil olmak üzere.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| İZMİRLİCEM | Re: 14 Nİsan
benim dersanem var orda olup haykırmayı çok isterdim.CUMHURİYETİMİZE sahip çıkalım lütfen.Peder orda olcak üniverste ile birlikte.Bazı salaklar var amacınıza ulaşamayacaksınız dien,ONLARA SESLENİORUM,ULAŞACAĞIZ ER YADA GEÇ.
| | |
| | #4 |
| İnadına 16!!! | Re: 14 Nİsan
bizde babamla gitmeye niyetlendik ama ayarlayamadık işleri ne yazık ki gidemiyoruz...
|
| | |
| | #5 | |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Re: 14 Nİsan Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| İZMİRLİCEM | Re: 14 Nİsan
abi siyaset yapmıorum sadece yazmak istedim
| | |
| Reklam |
| | #8 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Re: 14 Nİsan
Gelebilmeyi çok isterdim. İstanbul'da olsa kesin kaçırmazdım. Bence konunun yeri ironik olsa da, yanlış değil. Bu yürüyüş bir nevi, ulu önderin devrimlerine, ilkelerine, değerlerine 5 yıldır saygısızlık ederek kendilerine şahsi menfaat sağlayan ve bütün bunların yanına kalacağını hesap edip daha yüksek yerlere gözlerini diken vatan hainlerine bir cevap niteliğinde. Siyasetten ziyade millet ve ülke menfaatleri yönünde tavır almakla ilgili. O yüzden benim konunun yeri hakkındaki düşüncem olumlu yönde. |
| | |
| | #9 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: 14 Nİsan http://www.modifiyem.com/forum/showt...55#post1210255 Ankara'da olan yada şehir dışından gelecek olanlar üsteki konuya isimlerini yazdırabilirler |
| | |
| | #10 | |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: 14 Nİsan Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|