"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Ferrari-Honda Fan | Team Ferrari
Evet ilk topik benden hadi toplanalim Ferrari Fanatikleri ilk olarak istanbul da yapilan ilk F1 organizasyonunda cekdigim resimleri bulabilirsem koyucam arkadaslar sizlerden de resimler ve videolar bekliyoruz
__________________ Mesajı son düzenleyen andora : 10-11-2006 - 02:50 |
| | |
| | #2 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
| Re: Team Ferrari
hayırlı olsun ımza honda takım ferrarı oda guzel
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
hayırlı olsun Ferrariciler ![]() 6lı oyniim ben bi bakalım atlar nası gidio ![]() Lambo Team den selamlarımı veririm ve dikizden el sallarım ![]() ahah şaka bi yanada hakkaten hayırlı olsun...İtalyanlar işte,annıolar adamlar arabadan
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #4 |
| ! TEAMRIDERS ! | Re: Team Ferrari
hayırlı olsun bakalım Ferrari'cilere..
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Ferrari-Honda Fan | Re: Team Ferrari
ayca ole deme altimizda honda kalbimizde Ferrari
__________________ |
| | |
| | #6 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
hayırlı olsun ozaman ![]() ahh ahh benımde kalbımde evo aklıma vtec kapımın önünde bmw var
__________________ |
| | |
| | #7 |
satayim benim vteci hem tr de pek yokdur benim preluden turbo takinca yemede yaninda yat bu hali bile yetiyor
__________________ |
| | |
| | #8 |
olmaz sen sımdı cok ıstersın
__________________ |
| | |
| | #9 |
yok cok istemem ama tr ye gelemez 3 yasindan buyuk cunku preludun abisi burda cok ucuz yaa 5 ila 10 bin dolara cok temiz prelude alinabiliyor kalbimde acura rsx var bakalim kismet
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| Re: Team Ferrari Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|