"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Miyendis | Re: Ferrari F50
Off off... F40 tan dolayı rep vermiştim. Borcum olsun. Son resim anlatıyor herşeyi. |
| | |
| | #12 | |
| Challenge Stradale | Re: Ferrari F50 Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Miyendis | Re: Ferrari F50
Ben daha F355 lere doyamadım. Buraya eklediğin fotoların hepsi pc imde duruyor. Sıkıldıkça bakıyorum tek tek. Çok teşekkürler, eline emeğine sağlık. |
| | |
| | #14 |
| Challenge Stradale | Re: Ferrari F50
Buraya koydugum resimler buz dagının gorunen kısmı yavas yavas ekliyorum sindire sindire |
| | |
| | #15 |
| Challenge Stradale | Re: Ferrari F50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #16 |
| Challenge Stradale | Re: Ferrari F50 ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #17 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: Ferrari F50
Mükemmel. En iyisi. Arkadan görünüşte dünyanın en güzel arabası bu ulaşılmaz. Yahu resmen akıyor tasarım.
|
| | |
| | #18 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
böyle bitasarım olabilirmi allahaşkına 95 yılının ama şimdi çıkan butun arabalara nal toplatır... hem çok hırcın aynı zamanda mukemmel estetık fotolara bak bak doymuosun... ömer ben profılden bayılıyorum en çok
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
profil olayı F355in alanı bence, gövdenin altında değil yanında gibi lastikler, oranlarda görülmemiş biçimde güzel. ama F50nin cidden asıl arkası destansı. aslında bu dönem Ferrarilerin hepsi bir fırça darbesi gibi muhteşem.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #20 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
f355 e profılı unutmusum tekrar bakmam lazım ![]() f50 de yandan baktığında arkada yuksek kanat yanlarda agresıf hava girişi ve öne doru yere iyice yaklaşan yapı... hart topun şeklı fılanda olaya buyuk katkıda bulunuyor... tabı sanat eserı jantlarıda unutmamak lazım.. arkasıda mukemmel sadece stoplar çok az eskı olduğunu hıssetırıyor.. onun dısınsa egsozların tamponla birleşimi çok hoş... o yılların ferroları severız sizi f512 m ler
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| f50, ferrari |
| Konu Seçenekleri | |
|
|