"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Ferrari-Honda Fan | Cakma Ferrari Kim Yapmak Ister?
evet pug 406 coupe nuz varsa bu kiti alin sizinde f 360 iniz olsun http://www.extreme-sportscars.com/360/home_360.htm
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Çiko Member | Re: Cakma Ferrari Kim Yapmak Ister?
yok daha neler çüşş |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005 Yaş: 22
| Re: Cakma Ferrari Kim Yapmak Ister?
usta bu olayı bende duymuştum ama bayağı pahalı bi olay bu bunun için 1 adet 406coupe birede 28bin euro paran olması gerekir bu kadar para vereceğime bi tane 97 model bi porshe boxer alırım daha iyi 37bin euro da onun fiyatı...
__________________ onun arabası var |
| | |
| | #4 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: Cakma Ferrari Kim Yapmak Ister?
valla hiç belli olmuo yani normal bi insanın anlaması imkansız bence. aslında 406 coupe de de ferrari tip var ya . ne civarda 406 coupe lerin 2.elleri bilen var mı?? emrahcevik in de boxter olayına katılıorum valla |
| | |
| | #5 |
| Ace | Re: Cakma Ferrari Kim Yapmak Ister?
görmüştüm bunu...baya para kazanıyodur yapan firma bence... ancak ruhsatı avrupa da işletiliyosa bile tr de imkansız heralde... teşekkürler andora... no 13 18.000 ytl den başlıyo 70 e kadar çıkar heralde 406 coupe lerin fiyatları...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #6 |
| nuriQocca | Re: Cakma Ferrari Kim Yapmak Ister?
daha öncedende vardı. saçma bi oLay da ferrari ismi kuLLanıLarakmı piyasada doLaşıyoLar nası oLuyo acaba.. kit dediğide fiber gibi yapısı.. iLk kazada madaLyonun öbür yüzü görüLebiLir.. ![]() iLk bakışta pek anLışıLmıyo yutarLar ferrari diye.. 406 coupe o kdr basık yapıda değiL sütünLarı fLn nası ayarLıyoLar... 406'yı kendim modLayıp kuLLanırım. ingiLtere çakma ferrari doLu oLsa gerek.. ÇAKMA nın kraLı bu oLsa gerek.
__________________ Mesajı son düzenleyen cookies : 07-12-2006 - 04:16 |
| | |
| | #8 |
aramızda sahte ferrariLer oLmasın?
__________________ |
| | |
| | #10 |
acaba civic ten yapamazLarmı
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|