"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 09-06-2006
| Lamborghini SSS-FAQ
Arkadaşlar, Lamborghini markası ile alakalı sormak istediğniiz yada merak ettiğiniz herhangi konuları (araba,tarihçe,showroom,servis,teknik, serbest) burada sorabilirsiniz. Saygılar.... |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team | Re: Lamborghini SSS-FAQ
Kolay gelsin
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: Lamborghini SSS-FAQ
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Ferrari-Honda Fan | Re: Lamborghini SSS-FAQ
hayirli olsun
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
neyse ben soru soriim biraz...herkesin merak ettii sorulardır mutlaka... ![]() -Gallardolar ortalama ne kadar yakıyor ![]() -Bir lambo sahibi olarak Dier süper sporları nasıl değerlendiriosun?nası buluosun?(Porsche,Corvette,Ferrari vs...) -Türkiyede Hangi modeller bulunuyor(showroom ve servislerden bildiin kadarıyla) -Ve bomba soru Hangi araçları tokatladın![]() -Ve ve... Tülin-Caner,Meriç-Ahu,Ozan-Yeşim olaylarına ne diosun?Naapças bööle? ![]() ![]() ![]() hahahahahahahhaşaka bi yanada herkesin merak ettii sorulardır bunnar sanırım... cevaplar için saol şimdiden
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #6 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
1989 yapımı Number one gun isimli filimde nerdeyse başrol oyuncusu olan kırmızı countach ın tam modeli nedir ? öylesine sevmiştimki arabayı vhs video kaseti makinaya ters soksam acaba film devam edermi diye uğraşmıştm... mükemmel arabaydı çocuklk aşkm
__________________ Mınaaaa |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| Re: Lamborghini SSS-FAQ Alıntı:
filmi bilmiyorumi yabancılarada sordugumda filmi pek bilen yok, film hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim. Eğer kırmızı ise ya LP400 dür yada LP500S tir diye düşünüyorum eğer buysa | |
| | |
| | #8 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Ne kadar yakıyor, şehir içinde ve şehir dışında basarak?
__________________ Team VW |
| | |
| | #9 |
Sanırım Gallardo için soruyorsun. Şehir içi trafikte 35-40L/100km (trafiğin durumuna göre kısa trafikte daha az ama 1 bucuk saatde karşıya geçme trafginde dediğim rakam ) Otobanda 20-30 L/100km civarı(basmana bağlı)120 ilede gidersin yada 250ylede attım Ortalama 25-30 litre civarı diyelim. Ben genelde 27 Litre ortalama yakalıyorum combined da. ama bir kere hız denemesinde 35-40 lara yaklaşmıştım tahminimce.(hatta mesafe vereim. Silivri-kınalı-kınlaı düzlüğü x2 -silivri ortalama 50km-60km civarı bişey çeyrek depo bitmişti) Fabrika verileri ise ortlamada 20litre diye biliyorum. Tabi fabrika veri olaylarını biliyorsunuz tutturmak çok çok zor Murcie ise bundan %10-15 daha fazla yakıyodur diye düşünüyorum 2 silindir ve 1200cc fazlası var Mesajı son düzenleyen VCY1982 : 16-11-2006 - 22:52 |
| | |
| | #10 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Hmm sana ağaç gelebilir bu mesajdan sonra demedi demezsin ![]() Teşekkürler bilgiler için...Kolay gelsin diyelim, peki depo kac litre? Yani menzilin kac kilometre yaklasık olarak?
__________________ Team VW |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|