"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
| Bilinen ve en sevdiiniz lambo modeli?
eet başlık gayet açık ![]() En bilinen 4 modelini yazdım... bunlardan en çok hangisini beeniosunuz? anketlemeye katılın ve neden bu modeli sevdiinizi annatın
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #2 |
| Blacksea Kayıt Tarihi: 24-11-2005
| Re: Bilinen ve en sevdiiniz lambo modeli?
murcielago demissin ama murcielago lp640 mi o eski murci mi ona gore Mesajı son düzenleyen 34KRD72 : 14-11-2006 - 18:44 |
| | |
| | #3 |
| Re: Bilinen ve en sevdiiniz lambo modeli? ![]() abi countachte hepsi var lp flm diabloda hepsi vt,sv vs mucidede hepsi var... yani model olarak sadece... Lp dieceksen murrci
| | |
| | #4 |
ok ozmn murci |
| | |
| | #5 |
mesela beni ilk lamboya aşık eden modeli oyladım....diablo...o arabanın ayrı bir anısı var bende...çok seviorum... ama satın alsam murci alırım...
| | |
| | #6 |
neden seviyorum a gelince eski murci yi hayatta gallardoya degismem ama yenisinde begenmedigim butun detaylari kaldirip muhtesem hale getirmisler. oyuzden murci
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Ben gallardo dedim ama forumdaki arkadaşlarla ilgisi yok |
| | |
| | #8 |
| Re: Bilinen ve en sevdiiniz lambo modeli? durustlugu taktir ettim |
| | |
| | #9 |
| Re: Bilinen ve en sevdiiniz lambo modeli? Abi Tr deki en güncel olan model Gallardo... En çok beenilen ve tutulan modellerden biri de gallardo... ![]() Gerçekten de çok güzel bi araba ama tek beenmediim özelliği Lambo geleneğini bozup kapıları yana açmaktı...Gerçe böölede çok şık ta hiç hoşuma gitmemişti ilk... Ama caddede sokaan tekinden yardıra yardıra çıkınca ve canlı canlı görüp inceleyince çok deli alet olduunu annadım G nin ilk çıktıı ve tr ye ilk geldii anlar...
| | |
| | #10 |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 09-06-2006
Valla seçmek zor tabi ama şöyle diyim Dışı koyu gri füme , içi kahverengi olan bir Murcie Roadstar diorum, ama Gallardoya oy verdim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|