"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Pişman Değilim | Re: Adım adım LP640 yapımı
kırmızı şahin de iyidir kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun
__________________ |
| | |
| | #12 |
| S.S.Ö.G. | Re: Adım adım LP640 yapımı
MarcelloGandini Lamborghiniler Ferrariler kadar profesyonel ortamlarda üretiliyormu??? Mesela Ferrarinin motor atölyesinde (fabrikasında) ağaçlar bulunuyor bunun sayesindede içerinin nemi motor üretimi için en iyi koşulları sağlamakta... Varmı Lamborghinidede butür benzer olaylar???
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| ...::: вмω ƒαηı :::... | Re: Adım adım LP640 yapımı Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #14 |
| S.S.Ö.G. | Re: Adım adım LP640 yapımı
Kesinlikle kalitesiz demek istemedim... Öyle birşey yok...
__________________ |
| | |
| | #15 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
| Re: Adım adım LP640 yapımı
Demek ki benmki hazilanmis gelir 1-2 gune |
| | |
| | #16 | ||
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
| Re: Adım adım LP640 yapımı Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() kesinlikle son derece profesyonel ortamda yapılıyodur ona hiçbir şüphem yok.çünkü tamamen el yapımı arabalar.ve bir arabanın yapımı 10 gün civarı sürüyordu yanlış hatırlamıyosam. motorlar son kalite olmasaydı s6 ya G motoru koymazlardı ve r8 in motorunu lamborghini yapmazdı diye düşünüyorum... diablo da mesela parçalar taslak olarak çıkıyor ve milimetrik hesaplarla insan gücü ile sağı solu yapılıyo. duyduğuma göre lp640 isteyen birine sipariş için en az 1 yıl sonraya sıra veriyorlarmış...ince eleyip sık dokumak sanırım bu... ferrari tabiki spor otomobil konusunda daha tecrübeli.lamborghini nin 40 küsür yıllık tecrübesi var. dünyanın en iyi tasarımcılarıyla çalışmış firma lamborghini.bildiğim en iyi adam marcello gandini dir.imzası ile kendine hayran bırakan adam... şimdi ise Luc Donckerwolke ile çalışıyo.o da süper bir tasarımcı. yani concept s falan nasıl tasarımlar sizce? ![]() söyleyebileceğim bukadar.konu hakkında daha iyi bilgisi olan varsa paylaşırsa güzel olur...
__________________ Fix It Again Tony | ||
| | |
| | #17 |
| Member |
fabrikasını beyenmedim |
| | |
| | #18 |
| nuriQocca |
fotoğrafLar açıLmıyo deLi oLcam..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| nuriQocca |
fotoğrafLar açıLıyo yine deLi oLdum..taşekkürLer Gandini..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #20 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
|
rica ederim ne demek...
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|