"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
çok güzel araç orjinal toplayacaksın sanırım güzel fikir güle güle kullan
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #12 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
masallah |
| | |
| | #14 |
| Kleemann C18K Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Şehir: Antalya Yaş: 29 Otomobil: C180 KOMP. - Anadol A1
|
araç bitti sayılır bu gün de bi iki foto koyarım son haliyle...
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Kleemann C18K Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Şehir: Antalya Yaş: 29 Otomobil: C180 KOMP. - Anadol A1
|
bunlar da son fotolar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu amblemi temizleyip ön tarafa panjurun üzerine takıcam ![]() ![]() şimdi eksik olan jant kapakları kaldı. bakalım on güne kadar gelecek diyor parçacı. ondan sonra silecekleri de krom olanlarla değiştiricem, geriye bi radyo kalacak. onuda nasıl bulurum bilmiyorum. kaset çalarsız eski radyolardan bulmam lazım...
__________________ |
| | |
| | #16 |
| BOORİS |
maşallah baya güzel toplanmış ama gercekten 2lt 5 ileri vitesle süper olur yaaa içine bittim bu arada süper olmuş içi
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #17 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
bende kasetçalarsız radyo var babamda daha doğrusu eskilerden verirse bi sorayım
| | |
| | #18 |
|
babanı ikna edebilirsen ben talibim o radyoya. super olur vallaa
__________________ |
| | |
| | #19 |
tamam sözünü aldım bakayım çalışır durumdaysa sana haftaya yazarım ancak haftaya yazarım çünkü ben Ankara dışındayım sen nerede ikamet ediyorsun
| | |
| | #20 | |
| Pişman Değilim | Alıntı:
çok iyi yapmışsın, ben de ilk fırsatta eski bir araç alıp toplamak istiyorum, inşallah uzun süre keyfini çıkarırsın, yedek parça iççin ise hurdalıktan bir araç almak yerin müsaitse çok daha mantıklı
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 1969, anadol |
| Konu Seçenekleri | |
|
|