"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Üç ayda üçüncü motorunu aldı! ![]() Bugüne kadar 87 otomobil değiştiren Cem Yılmaz, şimdi de motosiklete sevdalandı! Motosikletle ilk olarak üç ay önce düzenlenen 'Motoshow'07' fuarında tanışan Cem, fuardan kendine ve ağabeyine 17 bin 500 YTL ödeyerek üç tekerlekli birer scooter almıştı. Ardından motosiklet ehliyetini de alan Cem, acemiliğini atar atmaz, iki tekerleğe terfi edip Harley Davidson aldı. Cem Yılmaz bununla da yetinmeyip geçen hafta garajına bir Harley Davidson daha çekti. Cem'in 29 bin 500 Euro ödediği yeni motosikleti, Harley'in Night Rod Special adlı en pahalı modellerinden biri. Üç ay içinde üçüncü motosikletini alan Cem Yılmaz, motosikletlerin de koleksiyonunu yapacak gibi gözüküyor!!! Bülent Cankurt ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
| Re: Üç ayda üçüncü motorunu aldı!
hayırlı olsun diyelim.. güzel motormuş.. |
| | |
| | #3 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
ferruh Tanay hediye etmiştir kesin ben olsam ederdim hediye |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
bu irenç olayın maddi boyutuna endeksli.. direk kompleks türü haberlere sinir olurum.. bu arada motor süpermiş.. güle güle kullansın |
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Re: Üç ayda üçüncü motorunu aldı! Kesinlikle katılıyorum ben sadece cem yımazın motora basladıgını belirtmek için actım konuyu. herleyleri sevmem ama bu cok güzel harbiden
|
| | |
| | #6 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Koruma demirine bak hizaya gel.... azcık büzük lazım
__________________ |
| | |
| | #7 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
Schumacher'in motoru değil mi bu?
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
of motor süpermiş..çok beendim |
| | |
| | #9 |
| Pişman Değilim | Re: Üç ayda üçüncü motorunu aldı!
güzel motor seçmiş
__________________ |
| | |
| | #10 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
Evet dediğim doğruymuş, Schumacher'in motoru bu. ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|