"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1001 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Bu arada adanada da yok deniz ben gittim biliyorum |
| | |
| | #1002 | |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Alıntı:
![]() gel abi süper ev yemekleri ısmarlayayım | |
| | |
| Reklam |
| | #1004 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yok Ertan abi ondan demedim. Otur oturdugun yerde ![]() Ben $imdi gidiyorum Maltepe Emniyet`e. Organize kacakciliktan ifade verecekmi$im ![]() Sonra donucem i$e. 6 gibi cikarim ofisten. Bana her her uyar. CommonRail Power, takilmayalim puruzlere hehe. |
| | |
| | #1005 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| |
| | |
| | #1006 | |
| Senior Member |
Naci abi alternatif olarak Osmaniye var, buraya da beklerim. ![]() Alıntı:
![]() Ya da havadan gel ben tutarım seni.![]()
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #1008 |
|
Tan a da haber verdim bakalım
|
| | |
| Reklam |
| | #1009 |
|
Gelemiyor sanırım |
| | |
| | #1010 | |
| Senior Member | Bizim eve 20dk.:D Ben kullanırsam ama.:p:p Alıntı:
(istiyosan tanıdık var 1 tanker yollayım oraya:p:ramo, komisyonu peşin alırım yalnız:p) Dönüyo mu dönüyo.:ramo Uzakları yakın ederiz bee, siz yeter ki gelin, denizi Adana'ya getiririm.:D:D Vaay, detaylı yemek testi sonuçlarını bekliyoruz o zaman, kadro tamam gibi görünüyor Koray hariç.:ramo
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ertesi gün hapı, geyik, kakara kikiri, kukara makara, makara, manuel, motor hariç ne ararsan:), ötv, piston segman muhabbeti, rodaj, tensönmedenbitmezbuhadise |
| Konu Seçenekleri | |
|
|