"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: suziki radbusa
Oğuzhan sadeve egzost alt devirleri fene götürüyor, bakınız motosiklet bölümü Emok eskişehir festivali yazım
|
| | |
| | #22 |
| __________________ | Re: suziki radbusa
Al devirleri öldürsün abi yarışlara katılmıyorsunki sesi yeter tabi canım sonuçta senin motorun ister yaptır ister yaptırma..
__________________ |
| | |
| | #23 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Orjineli de pek sessiz değil, diğeri felaket gürültü yapıyor, öyle araba gibi de değil gürültü poponun altında ve açıktasın. Kafa kalmıyor yani
|
| | |
| | #24 |
Binmediğim için bilemicem.. yanlız caddede gazlıyorlar millet arkadan küfür ediyo..
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
Aynen öyle gece evine girmek için 100m. ötede stop edip ittirmen lazım komşularınla ilişkin bozulmasın diye
|
| | |
| | #26 |
Bizim sitede var bi racing gece biryerlere çıkıyo motoru çalıştırıyo ben uyanıyom tabi bide ara gaz filan kaybolana kadar izliyom evde 10. katta hehe
__________________ |
| | |
| | #27 |
| BABA | Re: suziki radbusa Ertan abim iki tane apra.. egzoz 1500£ dan 3000£ yık abi ortalığı makinan canavar ya abi bide bişey sorucam 1 vites redline kaç gösteriyo km?
|
| | |
| | #28 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: suziki radbusa bu kadar emin olma hayabusa yiyen supra vardı forumda bi yerlerde yanlış hatırlamıyosam
|
| | |
| | #29 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: suziki radbusa |
| | |
| | #30 | |
| Re: suziki radbusa Alıntı:
![]() Fakat egzost takmak için ojinalinde bulunan valfleri iptal etmek zorundasın. Bu valfler alt devirlerde kapanıp ters basınç oluşturarak tork sağlıyor, üst devirlerde de tam açarak açık egzost gibi davranıyor. Açık egzostlar sadece üst devirlerde bir performans sağlıyor. Genelde alt ve orta devirler daha çok kullanıldığından, pratikte pek bir işe yaramıyor.Yani açık egzost taktığında ses var görüntü yok durumu oluyor. 1. viteste kaç yapıyor a hiç bakamadım, o kadar çabuk geliyor ki, o sırada tutunma ve kafa kaldırmasın diye öne yüklenmekle meşgulsün bakamadım. Vites atmak için max devri beklemiyorum zaten, hemen kesiciye giriyor. Bir de drag sevmiyorum ben, no o öyle 10 saniyede biten yarış mı olur erken orgazm gibi | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|