"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
büyük kayıp
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #62 |
| Face |
Allah rahmet eylesin.. Kalanlarına sabırlar.. Böyle genç yaşta vefat ve hemde sebebi kaza olması çok üzücü.. |
| | |
| | #63 |
| POWER OF DREAMS Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
__________________ |
| | |
| | #64 |
| üye Kayıt Tarihi: 31-01-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 19 Otomobil: -
| Allah rahmet eylesin.. Motorcu kardeşler bir bir dökülüyor |
| | |
| | #65 |
| '95 | Bak ben sana yanlış anlama dedim.Toprağı bol olsun gavura denir.Ayıptır,bunu bilmemek cahilliktir.Böyle ters yazacağına kabullensen ne olur..İnsan taziyeye gidiyor her insanın hayatında bu var,toprağı bol olsun dersen çok terslenirsin bilgine.
__________________ |
| | |
| | #67 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 30 Otomobil: corolla d4d mmt
|
Çok üzüldüm yaa. Allah rahmet eylesin. Türkiye'deki motorsporlarına gönül vermiş ve çok başarılı olmuş bir aile. 2003 yılında ağabeyleri de trafik kazasında vefat etmişti. çok büyük kayıp.
|
| | |
| | #68 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
|
Allah rahmet eylesin askerdeyken gazeteden öğrenmiştim çok üzücü...2 oğlunu kaybeden aileye Allah sabır versin herkesin başı sağolsun
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #69 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Ne acıdır ki her ikisi de hani derler ya pisi pisine Bahattini daha yakından tanırdım, bırakın motosikleti yarışı, herşeyden önce insandı![]() Nur içinde yatsınlar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|