"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| KANKA |
benim hoşuma gitti... gilera200 vxr dan sonra artık scooter almam diyordum çünkü hiç biri gileradan daha iyi değildi! ama mp3'ügörünce fikrim değişti, daha öncede forumda tartışıldı sanırım satış fiyatı 15000 ytl falandı ama şu anda düşmüş durumda! 250 cc'lik x8 motoru kullanılıyor!! gittim inceledim özellikleri çok ikna edici yol bilgisayarı bagaj hacmi ve diğer özellikleri tatmin edici! aklıma elektronik suspansiyonların arıza yapma ihtimali geliyor bide 2. elde satışı olurmu diye merak ediyorum! siz ne dersiniz ?
__________________ ![]() |E39M5| |E46330| |
| | |
| | #2 |
| KANKA |
| | |
| | #3 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Fiyatı 15 950 yani 16 de sen ona Burada bir karmaşa var ama bana göre, gilera oldukça sportif bir motosiklet odan sonra bu ne bileyim pek uygun değil, ayrıca genelde motosiklete yeni başlayanlar tercih ediyorlar üzerinden inince düşmüyor diye, yada orta yaşlı veya bayanlar.Yani önde iki teker olmasının sana bir getirirsi yok, o zaman git peugeot satalis yada piaggio X8 e bak 5000 ytl de cebinde kalsın derim |
| | |
| | #4 |
| KANKA |
haklısın tarz olmanın dışında 3 tekerin bi getiris yok ! özellikle maxi scooterle 35-40k km yapmış biri olarak... ama x8 fiyatına mp3 alınmazmı ?
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
msn de söyliyemedim moralin bozulur diye. asıl çim biçme makinası be |
| | |
| | #6 | |
| KANKA | Alıntı:
__________________ ![]() |E39M5| |E46330| | |
| | |
| | #7 |
| Senior Member |