"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 12-12-2007
|
benim rr600 üm var ve şahsen ben binmem getirdilerde zamanında böyle bir hayabusa yarı fiyatına rağmetli adamın karısını gördüm paraya ihtiyacı varmış ağlamaklıydı çok fena oldum deneyin falan dediler motoru oturamadım bile motora bu tamamen psikoloji ruh hali ile ilgili kendi motoruma bindim dönerken hayla o kadının yüzü gözümün önündeydi biz motorcular bu tip motorlara leş adam öldüren deriz ve her kez bilirki pek çok motorcunun batıl inançları vardır binmezler bu tip motorlara almazlar ama dediğim gibi psikoloji ruh hali olayı kesinlikle yatırla yada diğer örneklerle kıyaslanamaz bu bambaşka bir şey bunda hayatınız motorun üstünde ve tüm kaporta sizsiniz ve motor sürerken hiç bir şeyin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz psikolojiniz konsantirasyonunuz motorun üstünde tam olması gerekir..
|
| | |
| | #42 |
| KANKA |
Yorumlar için tşk ederim... aldım, topladım, sürdüm... tek dezvantajı kazalı motor olmasından dolayı tedirgindim |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Team Lada |
güle güle kullan allah kaza bela vermesin.... Ben motor kullanmayı sevmiyorum... eskiden kullanırdım... bundan 10 sene önce olsaydı motor sağlam şekilde yürüyorsa fiyatıda cazipse üstünde adam ölmüş yaralanmış önemi yok alır kullanır binerdim..Diğer kişi allah rahmet etsin ölmüş süresi dolmuş ki bu senin de aynı sonla karşı karşıya kalacağın anlamına gelmez ki gelse bile allahın taktiratı.. Taktir ondan dikkat bizden |
| | |
| | #44 |
| Member Kayıt Tarihi: 25-04-2008
|
ben binmem nedenini hiç bilmiyorum... arabada belki binerim ama motorda binmem...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|