"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
rahmetli uzay heparı'nın babası , yakmıştı motosikleti |
| | |
| | #22 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
|
ii o zmn cenaze çıkartılan evler ne olcak?? babam ısrar etmeseydi ben mirafiorimi hayatta satmazdım mesela..
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #23 |
| KANKA | demet akbağ sebep olmuştu o olaya yanılmıyorsam küçüktüm ama hatırlar gibiyim...
|
| | |
| | #24 | |
| Alıntı:
eve binmiyoruz ki , ya da ev aracılığı ile ölmüyoruz , ya da evle kaza yapmıyoruz evin içinde yaşıyoruz , ölüyoruz ... motosiklet içinde yaşam sürülen bi şey değil ... ya neyse uzatmaya gerek yok ben saygı duyarım , binen biner ama ben binmem ... | |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| evet , yol kenarında hiç bi şekilde park lambası , 4'lü vs... bişey yakmadan duraklamıştı , R 9 spring ti araç , uzay heparı da çarpmıştı , gerçi ben babası yaktı motosikleti dedim ama o motosikletin zaten yakılmasa da binilecek yanı filan yoktu , Allah hiç bi aileye göstermesin ...
|
| | |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
batıl inançla alakası yok ama binemezdim heralde..
|
| | |
| | #27 |
| raider |
fiyat olayınada baglı fiyatı cok avantajlıysa birçok kişi biner bence
__________________ hangimiz daha güzel karar veremedim !!!!! |
| | |
| | #28 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 30
|
motorun suçu yok ki çürümeye terk edesin... asıl motorlar sormalı "bu adam daha önce bilinçsiz kullanıp başka bi motor arkadaşımızı hurdaya çıkardı.sizce bana binmesi akıllıca olur mu ?" die.. her insan kendi tercihlerinin sonucuna katlanır.ama hiç bir zaman suçu kendinde aramaz. ben ölsem de motorum yolları kazmaya dewam etmeli...
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #29 |
| nuriQocca |
batıL inançLa aLaka kuramadım 1. binmezdim satardım 2.
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #30 |
| mutluluklar komada... |
psikolojik olarak binmezdim |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|