"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: bahçeşehir Otomobil: 20O6 hdi
|
walla bence başkasına hayrı dokunmayan mal kimseye hayrı dokunmaz ben olsam binmezdim her çalıştırdırdığımda aklıma gelirdi ölen insanlar...
|
| | |
| | #12 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
ben binmem şahsen ağlayanın malı gülene hayır etmez ha kaza olduğunu bilmesen aynı motoru alır paşa paşa binersinde ben bile bile binemem yani |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
Farkkoymaz hertürlü
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #14 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Valla farklı bi bakış açısı olarak ben satmazdım heralde... Motor olayı zaten çok sakat, arkada kalan eş dost akraba yerinde olsam yakardım valla o motoru... Neyse yine de binilmeyecek diye birşey yok, rahatsız olmadığın sürece... Rahatsızsınki bu konuyu açmışsın...İyi düşün...
__________________ Team VW |
| | |
| | #15 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
kendı kararın sonuçta kullanacak olan sensın
__________________ |
| | |
| | #16 |
| KANKA | öyle bişey yok!!! ben icradan falan almadımki motoru arkasından ağlasınlar!!!
|
| | |
| | #17 | |
| KANKA | Alıntı:
satıp rahmetlinin hayrına bişeyler yaparsın | |
| | |
| | #18 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
batıl inançlarla işim olmadıgından bınerdım pıskolojık yonu baska tabı hassas olanlar yapamayabılır |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| KANKA | |
| | |
| | #20 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Üzücü tabiki, ama motosikletin bu işte ne günahı var, ben almazdım ama kıllığımdan kazalı motosiklete binmeme taraftarıyım ama yaptırır binerim diyorsan da olabilir tabiki batıl olarak bakmam olaya.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|