"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| KANKA | ölümlü kazaya karışmış motor ? yorumlarınız önemli!!!
sürücüsü rahmetli olmuş bi motora binermisiniz ? motorda teknik olarak bi arıza yok yani grenajları bile kırılmamış sol kapağın üzerinde sürüklenerek durdu motor.. üzerindekiler savrularak ağaca çarptılar ikiside rahmetli oldu... kimisi neden binilmesin vadeleri dolmuş allah rahmet eylesin diyor kimiside binilmez diyor.. ben vadeleri dolduğu kanaatindeyim.. siz ne dersiniz?
__________________ ![]() |E39M5| |E46330| |
| | |
| | #2 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
bence tamamen alacak kişinin psikolojik yapısıyla alakalı ... cevap vermek tamamen zor , ama ben olsam binmezdim |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
Evet alıcak olan kişinin psikolojik yapısıyla alakalı.. Motosiklet sağlamsa o rahmetli olan kişilerin öleceği varmış derim binerim. "Öleceği varmış" lafım yanlış anlaşılmasın tamamıyla şahsi düşüncem. |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
bence binilir içinden 5 ölü çıkan arabayı toplayıp binenler var sonuçta motorada binilir bence |
| | |
| | #5 |
| ÜzgünBakanÜye |
kişiden kişiye değişir. eğer ki motoru her çalıştırdığında birilerinin öldüğü aklına gelecekse, allah korusun sende yapmayacağın yere kaza yapabilirsin |
| | |
| | #6 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
bence alınır
|
| | |
| | #7 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
kader.. ben kullanırdım.. sonuçta taş çatlasa 2-3 sezon binilir yine satılır..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Doctor |
altında yatır olan evde oturuyo millet niye binmesin
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #9 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
| |
| | |
| | #10 |
| Kuyruklu İmpala.. |
ben binerdim şahsen... sonuçta o motora her binen kaza yapacak diye birşey yok... fakat şöyle bir durum olsa binmezdim herhalde... üzerinde vefat eden çok sevdiğim bir dostum olur arkrabam olur..her bindiğimde o aklıma gelir..o psikoloji yüzünden binmezdim.. ama böyle bir durum yoksa... sorunda yoktur...her bindiğinde bi fatiha okursun olur biter...
__________________ E-30 Alırsan Ölürsün Diyolar...1000RR Alırsan Yine Ölürsün Diyolar...E Ben Neye Binicem Şimdi ?? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|