"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| TEAMRIDERS | muaahahaha, adiye bak sanki sen içmiyodun benimle beraber.. hayret bişi: )
__________________ ![]() |
| | |
| | #22 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Serdar ufak bir dizeltme yaptım mevzuu çıkmasın![]() |
| | |
| | #23 |
| TEAMRIDERS |
: ) halbuki ben en içten şekilde dile getirmiştim abi :P obaaaaa... mübarek mesaj sayısına ulaştım kutlamak lazım: )
__________________ ![]() Mesajı son düzenleyen Artemis : 04-01-2008 - 13:26 Sebep: mübarek mesaj sayısını bozmamak |
| | |
| | #24 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Farkettim de o yüzden şettiydim sen team motosiklete gel orası daha uygun bu muhabbetler için![]() |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| TEAMRIDERS |
geliim abi... zaten ambele oldum karman çorman burası: )
__________________ ![]() |
| | |
| | #26 |
| ...TeaM RiDeRS... |
ilk önce sen şu telefonlarından birini aç..
|
| | |
| | #27 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
ulaş abi ertan abi sonuna kadar katılıyrum ertan abi ayrıca su park etmıs motoru ceksıtırmeyın lafına ayrıca katılıyorum gıdon kılıdınden haberı olmayan adamlar arabalarını sıgdırmak ıcın cekıstırıyorlar gecen market otoparkında devırmısler benımkını peg yamulmustu |
| | |
| | #28 | |
| Alıntı:
geçmiş olsın, sinir oluyorum bu milletin işgüzarlığına, madem anlamıyorsun elleme be birader![]() Herkez herşeyi biliyor | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|