"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Motosİkletten Mektup Var Alıntı:
belki erbil i de tanırsın grenaj tamiri boya işlerinde bir numaradır şu an ayvalıkta inşaat yapıyor, çok da mükemmel bir insandır 45kg. diye draglara hep o girerdi, onun adı da gamlı baykuştur mesela![]() | |
| | |
| | #12 |
| cakal17 Kayıt Tarihi: 27-02-2007
| Re: Motosİkletten Mektup Var
ewet güzül yazıymış
|
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: Motosİkletten Mektup Var Alıntı:
???
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #14 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Motosİkletten Mektup Var Bilmiyorumki ne taktı bu lavuklar ![]() ama tanısan sen de bir isim takarsın cins hepsi![]() |
| | |
| | #15 |
| artı_caraudio | Re: Motosİkletten Mektup Var
abı bestsu tanımadıgım ıcın konuya bodoslama gıremedım kızıcaksın ama selamlar
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
| Re: Motosİkletten Mektup Var
cok ilginc olmus.. |
| | |
| | #17 |
| naturally aspirated only | Re: Motosİkletten Mektup Var
Ne kadar süratli olursanız olun sürekli sol şeridi işgal etmeyin, hızlı filan değilsiniz çünkü racing tayfası için güzel laf
|
| | |
| | #19 |
| TEAMRIDERS |
Ben de ekliim o zaman en kralından iki tane, Kasksız motorla bakkala bile gitmeyin, Bir de motosiklet kullanırken sigara içmeyin: ) .
__________________ ![]() |
| | |
| | #20 |
| ...TeaM RiDeRS... |
bunu senmi söylüyosun lan : )
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|