"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Motosiklet tavsiyesi
Merhaba motorcular Bu aralar babama bişey oldu 45 yaşından sonra nerden geldiyse bi motor sevdası geldi ![]() Bende yanlış bişey almayalım diye size danışmak istedim.Babam gençliğinde baya baya bi motosiklet kullanmış yani şu anda yüksek hacimli motor kullanabilecek durumda.. acemi değil anlıyacağınız. Honda > NT 700 V Deauville ABS > 3000km' de 2006 model honda deauville #4937048 - Sahibinden.com Kendisi bunun gibi bişey istio türü ne olur bilmiorum Touring di sanırsam,sizce bu motor nasıl? Siz ne tür bi motor tavsiye edersiniz ? |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
refleksler gitmiştir... 250 cc çin cruiserleri ile başlarsa bu yazdan sonra biraz daha pahalı aletler düşünülebilir.. bence
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
|
çin yerine hyosung gv 250 daha mantıklı olabilir. sonra yavastan hacim yukseltilebilir diye dusunuyorum
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
İyi onun refleksler iyi Maşallahı var![]() Şimdi babamın istedği sınıf cruiser sınıfı mı oluo ? |
| | |
| | #5 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| yok ılk mesajında dedıgın gıbı tourıng
|
| | |
| | #6 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
O motosiklet alınabilecek en iyi touringlerden birisi şu an, yan çantaları filan orjinal onun, fakat fiyat yüksek, daha uygun da bulunabilir zaten 2006 da geldi ilk türkiyeye
|
| | |
| | #7 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Bu arada o baktığın motosiklet touring, bir de sport touring ler var onların da cc. sinden sonra F harfi geliyor |
| | |
| | #9 | ||
| Senior Member | Anladım teşekkürler. ![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Daha yeni görüorum. | ||
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| sende ne göz var xp nası gördün onu
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|