"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Watch | Maxi Scooter ?
hiçbir motosiklet kullanmadım (1 kere sadece parkta R1 kullanmayı saymıyorum) tamamen arka koltuk gülüyüm ![]() Srad'da hayabusaya, 1000rr'dan R1'e,gsx-r,600f,Vstrom,fazer, burgman,vespa,mio vs vs bayağı bir motorun arka koltuğu görmüşümdür (Şahsen en güzel arka koltuk hayabusada, en boktanı R1'de, resmen kaçak kat yapılmış gibi) kaskım montum herşeyim mevcut bir tek motor eksik ![]() 6-7 yıldan sonra geçen yıl tam nietlendim, gene yemedi alamadım Ama şuna eminim, racer almıyacam, bir yere gitmek için kaskın, montun vs vs vs bir sürü ıvır zıvır, saç baş dağılmış vs vs o yüzden maxi scooterlardan istiyorum bu sene cidden almak istiyorum bir tane sezon geliyor burgman almıcam bir kere o kesin Geçen sene X9 500 alıyordum, ya onlardan düşünüyorum yada fuarda gördüğüm ve çok beğendiğim gilera nexus birde sizin düşüncenizi alıyım yeni başlıyorum bunuda düşünün ![]() spor ayakkabımı giyip, keyifle caddeye inip, kahve içmek istiyorum
__________________ Herkes herşeyi biliyor Mesajı son düzenleyen iTsUp2u : 09-04-2007 - 01:03 |
| | |
| | #2 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Maxi Scooter ?
İbo ben bu iş için piaggio Zip 100 kullanıyorum, harika da işimi görüyor. Ama benim tek motosikletim olacak birisini alıp atıyorum şileye ağvaya da gideyim dersen maxi scooter ideal. ama 500cc. tercih etmezdim ben olsam, tek silindir 500cc. haliyle biraz vibrasyonlu çalışıyor. bir de 210kg. ve üstü oluyorlarki, şehir içi için hiç de pratik değil. Ben eski eşime piaggio X9 250 almıştım, top speed olarak 500 ile aralarında 20km. bile yok, değmez 50kg. fazladan ağırlık taşımaya. Fuarda peugeot un iki modeli dikkatimi çekti satelis ve geopolis idi galiba, satış müdürü arkadaşım, bir bakmanı öneririm, hantal değiller Mesajı son düzenleyen binRR : 09-04-2007 - 01:55 |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Arkadaşım 2-3 ay önce X9 500 aldı, gayet memnun... Arka koltuğunu da gördüm, iki kişi çok pis yokuş falanda çıktık... Çekişi mekişi herşeyi gayet iyi...Radyou var, kaska monte edilen kulaklık sayesinde radyo, telefon kullanılabiliyor...Telefon kiti var... Ayrıca intercom kurulup iki kişi kask ile sohbet dahi edebiliyor...Şehiriçi için gayet uygun bir motor...Tavsiye ederim... Kendisiyle görüşmek istersen ayrıca mail adresi, msn falan veriyim istersen...
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: Maxi Scooter ?
__________________ 40. Piyade Er Eğitim Alayı ISPARTA 19 Kasım 2007 ![]() |
| | |
| | #5 |
Çin malı alınır mı yaa...
| | |
| | #6 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: Maxi Scooter ?
ney çin malı kymco mu bi yanlışın olmasın belki benimde yanlışım olabilir ama ben japon biliyorum
__________________ 40. Piyade Er Eğitim Alayı ISPARTA 19 Kasım 2007 ![]() Mesajı son düzenleyen RaMCHoMaNia® : 09-04-2007 - 02:46 |
| | |
| | #7 |
Tayvan'mış... Aynı şey, Kore Tayvan Çin... Hayatımı emanet edeceğim bir ürün olmaz asla...
| | |
| | #8 | |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: Maxi Scooter ? Alıntı:
__________________ 40. Piyade Er Eğitim Alayı ISPARTA 19 Kasım 2007 ![]() | |
| | |
| | #9 |
Ya tabi çin bu işin tabanında... Ama yine de gaddarım bu konuda valla... Elektronikler dışında ve japon mallar dışında uzakdoğudan gelen mallara acayip kılım var
| | |
| | #10 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Maxi Scooter ? Enis kymco yu bu genel uzakdoğu kalabalığından ayrı tutmak lazım, onlardan çok daha kaliteli ürünleri var, ama tasarımları genel olarak tartışılabilir.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|