"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangisini Tercih Ederdiniz? | |||
| Desmosedici RR | | 8 | 88.89% |
| Hayabusa | | 1 | 11.11% |
| Oy Verenler: 9. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #11 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: Kral Kim?
Ducati çok sexy Hayabusa Akrep nalan gibi görünüyo bana
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #12 |
| Miyendis | Re: Kral Kim?
GSX1000R daha mı mantıklı olurdu acaba karşılaştırmada? |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
hayabusa hantal ve son surat makınesı sadece baska bıseye yaramaz top speed dısında yalan olur pıst makınesı degıl pek |
| | |
| | #14 |
| Miyendis | Re: Kral Kim?
Desmosedici nin karşısında Son Süratte ne olur peki? Ciddi ciddi merak ettiğimden soruyorum. |
| | |
| | #15 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
İkisi de 300kmh'de kalırlar. ![]() 2001'den beri üretilen tüm motosikletler 299kmh gösteriyor kadranda, gerisi yok. Biraz daha tolere edilip 5-10kmh daha gideni vardır ama, neyime yarar. Burada Hayabusa biraz önde olabilir, hacimli yapısından ötrü. Ama gücü de düşük kalacak. Neyse o son süratleri,o ona Desmo'nun çok daha çabuk çıkacağını söyleyebilirim sadece. Söylendiği gibi hıyar bir motor bana göre Busa. Mercedes AMG mantığıyla vermişler hacmi gücü, gidiyor da gidiyor düzlükte. Ne durabiliyor ne dönebiliyor. |
| | |
| | #16 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Re: Kral Kim? Alıntı:
hayabusalar ıcın pek oyle bısey yok lımıtorunu falan ıptal edıp dıslılerle oynayıp eskı modellerın halıne getırıyorlar gene cogu zaten hayabusa lar elektronık gosterge degıl hayabusanın bu sekılde eskı modellerı veya o hale getırılmıslerı modifiye olmaksızın kendı gucu ıle 330 335 gıbı yapıyor kapasıte o kadar var yanı atmosferık oynama falan yapılırsa modifiye olarak 350 ye kadar falan yolu var desmosedıcı tahmınımce 320 falan gıbı tıkanır ss lerın kapasıtesı oralarda bıtıyor cok abartı top speed farkı da olmaz yanı AMG mantıgında yapıldıgına katılıyorum Mesajı son düzenleyen leventse : 27-10-2007 - 17:21 | |
| | |
| | #17 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Canım oynarsan dişlilerler neler neler olur |
| | |
| | #18 |
hehe ama ss lerın pek oynasanda daha fazla gıdecek cıgerı kalmıyor o hızda tork yetmıyor tabı |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| яsℓη- Kayıt Tarihi: 12-02-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 20 Otomobil: Ford Sierra 2.0 Ghia
|
şu anlık kral Dodge Tomahawk |
| | |
| | #20 |
| raider |
hayabusayı encok kawasaki zzr 1400 ile karsılastırıyolar bu ducatiyi sanki gsx 1000r il r1 ile ve 1000 rr ve kawa zx12r ile ile karsılastırmak gerkir gibime geliyo
__________________ hangimiz daha güzel karar veremedim !!!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|