"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Ferrari-Honda Fan | Re: Kenan Sofuoğlu Replika kaskı
bu kaskli alip arabaya binsekde olur dimi
__________________ |
| | |
| | #12 | ||
| Pişman Değilim | Re: Kenan Sofuoğlu Replika kaskı Alıntı:
Alıntı:
ama alacak olursak eşim chopper istiyor bende fz6 fazer gibi her yola gelen birşey istiyorum, bu da en az 2 motosiklet demek hemen olmasa da bu keyfi kesin tadıcam ertan abi, niyetim kötü
__________________ | ||
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member | Re: Kenan Sofuoğlu Replika kaskı
Çok güzell |
| | |
| | #14 | ||
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
| Re: Kenan Sofuoğlu Replika kaskı Alıntı:
Alıntı:
![]() ama dedıgın gıbı sen alırsan o da ıstıcek
__________________ | ||
| | |
| | #15 | |
boşuna dememişler; "4 teker bedenini, 2 teker ruhunu taşır" diye
__________________ | |
| | |
| | #16 | |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
![]() en arabalarla ılgılenmeden önce motosıkletlere karsı ılgılıydım..hatta hayabusayı kımse bılmezken bınmıstım..harıka bır duyguydu..
__________________ | |
| | |
| | #17 |
| artı_caraudio | Re: Kenan Sofuoğlu Replika kaskı
motor ve araba secım olsaydı araa derdım
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #18 | |
sonra başka araba kesmez ilaada Evo Evo diye tutturursun böyle
__________________ Mesajı son düzenleyen pisman : 23-07-2007 - 02:37 | |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Ayrıca en önemli nokta bilgi ve tecrübedir, eğer değişen yol şartları içinde neler yapılması gerektiğini biliyorsan vede bunu yapabilecek beceriye sahipsen sorun yaşama ihtimalin çok azdır. atıyorum durabilirsin, gazlayıp kaçabilirsin, motosikleti atabilirsin, yani üzerinden atlayabilirsin ki bu son çaredir son ana kadar kullanıyor olman lazım, bunları yapabilirsin. Arabada bunları yapman çok zor hatta bazılrını yapman imkansız, aradan geçip sıyrılmak gibi. Dün gece Ozan ile fenerbahçede oturuyorduk, bir motosiklet arkada kız arkadaşı da kasksız olmak üzere iki kez geçti önümüzden bana sinir geldi, hatta bir keresinde taxi yola çıktı sıyırıp geçrti. Taxi eğer çarpsaydı biz şu an ah vah edip motosiklet tehlikeli diyor olacaktık yine, burada motosikletin hiç kabahati yok, kabahati olan kullanan insanda. kişilik problemlerini halledememiş belliki meskun mahalde o işleri yapmaya kalkıyor. Defansif kullanalım arkadaşlar eğer tecrübeniz 10 senenin altındaysa daha yarısını bile bilmediğinizi çok net söyleyeyim | |
| | |
| | #20 | |
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|