Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Motosiklet

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 20-07-2007, 22:17   #11
Ferrari-Honda Fan

andora - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Re: Kenan Sofuoğlu Replika kaskı

bu kaskli alip arabaya binsekde olur dimi

Eski 21-07-2007, 13:32   #12
Pişman Değilim

pisman - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: E36

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi binRR Mesajı Göster
Et vallaha Murat ben bazen çok daraldığımda çıkıp bir tur atıyorum ruhum hemen kulak memesi kıvamına geliyor
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi <AYCA> Mesajı Göster
senın eşini bilmem de ben olsam izin vermezdım
alsın kaskı koysun en guzel köşeye.ama binmesin motora..hele kı cocuk varsa kıyamet kopar
zaten tam niyeti bozup motosiklet alıyordum, nişan falan yaptık eşim sıkıştırmasada ben vazgeçtim, bu arada scooter bile kullanmışlığım yok ama alacak olursak eşim chopper istiyor bende fz6 fazer gibi her yola gelen birşey istiyorum, bu da en az 2 motosiklet demek hemen olmasa da bu keyfi kesin tadıcam ertan abi, niyetim kötü

Eski 21-07-2007, 13:43   #13
Senior Member

PATRIOT - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Astra CDTİ

Çok güzell

Eski 21-07-2007, 13:44   #14
evo evo evo evo evo evo..

<AYCA> - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: e34 5.20i

Alıntı:
Yok bir şey demedim şaşırdım sadece ben bu kadar karşı olduğunu bilmiyordum
okadar katı degılımdır ama ıstemem açıkcası..tamam araba kullanmakta tehlıkelı ama bırı sıkıştırdıgında arabada sıyrıklarla kurtulabılırsın motosıklette boyle bır şansın yok..
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi pisman Mesajı Göster
zaten tam niyeti bozup motosiklet alıyordum, nişan falan yaptık eşim sıkıştırmasada ben vazgeçtim, bu arada scooter bile kullanmışlığım yok ama alacak olursak eşim chopper istiyor bende fz6 fazer gibi her yola gelen birşey istiyorum, bu da en az 2 motosiklet demek hemen olmasa da bu keyfi kesin tadıcam ertan abi, niyetim kötü
eşin karsı degılımıs aslında
ama dedıgın gıbı sen alırsan o da ıstıcek

Eski 21-07-2007, 14:43   #15
Pişman Değilim

Alıntı:
okadar katı degılımdır ama ıstemem açıkcası..tamam araba kullanmakta tehlıkelı ama bırı sıkıştırdıgında arabada sıyrıklarla kurtulabılırsın motosıklette boyle bır şansın yok..

malesef motosiklette kaporta kendin oluyorsun birde bunun üstüne otomobillere bile saygı gösterilmeyen bir trafikte motosikletle kelle koltukta oluyor, ama iki tekere bi binen bir daha inemiyor

boşuna dememişler; "4 teker bedenini, 2 teker ruhunu taşır" diye

Eski 21-07-2007, 15:02   #16
evo evo evo evo evo evo..

<AYCA> - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: e34 5.20i

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi pisman Mesajı Göster
malesef motosiklette kaporta kendin oluyorsun birde bunun üstüne otomobillere bile saygı gösterilmeyen bir trafikte motosikletle kelle koltukta oluyor, ama iki tekere bi binen bir daha inemiyor

boşuna dememişler; "4 teker bedenini, 2 teker ruhunu taşır" diye
kım demısse dogru demıs
en arabalarla ılgılenmeden önce motosıkletlere karsı ılgılıydım..hatta hayabusayı kımse bılmezken bınmıstım..harıka bır duyguydu..

Eski 22-07-2007, 22:03   #17
artı_caraudio

motor ve araba secım olsaydı araa derdım

BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR
volkansah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-07-2007, 02:33   #18
Pişman Değilim

Alıntı:
kım demısse dogru demıs
en arabalarla ılgılenmeden önce motosıkletlere karsı ılgılıydım..hatta hayabusayı kımse bılmezken bınmıstım..harıka bır duyguydu..
hilal hiç hayabusa bırakılıp 4 tekere dönülür mü sonra başka araba kesmez ilaada Evo Evo diye tutturursun böyle

Mesajı son düzenleyen pisman : 23-07-2007 - 02:37
pisman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 23-07-2007, 02:47   #19
www.otvyehayir.com

binRR - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance

Alıntı:

Hilal yanlış düşünüyorsun bence, ben her ikisini de kullanan birisi olarak iddia ediyorum ki motosiklet arabadan daha güvenli. Bu ikisini kıyaslarken şartları eşitlemek lazım, mesela benim kullandığım motosikletin kg./hp=1 yani her bir kilogramına 1 hp. düşüyor, eğer atıyorum senin kullandığın araba da 1100hp olsa inan sen de çok zorlanırsın.
Ayrıca en önemli nokta bilgi ve tecrübedir, eğer değişen yol şartları içinde neler yapılması gerektiğini biliyorsan vede bunu yapabilecek beceriye sahipsen sorun yaşama ihtimalin çok azdır. atıyorum durabilirsin, gazlayıp kaçabilirsin, motosikleti atabilirsin, yani üzerinden atlayabilirsin ki bu son çaredir son ana kadar kullanıyor olman lazım, bunları yapabilirsin. Arabada bunları yapman çok zor hatta bazılrını yapman imkansız, aradan geçip sıyrılmak gibi.
Dün gece Ozan ile fenerbahçede oturuyorduk, bir motosiklet arkada kız arkadaşı da kasksız olmak üzere iki kez geçti önümüzden bana sinir geldi, hatta bir keresinde taxi yola çıktı sıyırıp geçrti. Taxi eğer çarpsaydı biz şu an ah vah edip motosiklet tehlikeli diyor olacaktık yine, burada motosikletin hiç kabahati yok, kabahati olan kullanan insanda. kişilik problemlerini halledememiş belliki meskun mahalde o işleri yapmaya kalkıyor.
Defansif kullanalım arkadaşlar eğer tecrübeniz 10 senenin altındaysa daha yarısını bile bilmediğinizi çok net söyleyeyim

binRR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-07-2007, 14:44   #20
Pişman Değilim

Alıntı:
Hilal yanlış düşünüyorsun bence, ben her ikisini de kullanan birisi olarak iddia ediyorum ki motosiklet arabadan daha güvenli. Bu ikisini kıyaslarken şartları eşitlemek lazım, mesela benim kullandığım motosikletin kg./hp=1 yani her bir kilogramına 1 hp. düşüyor, eğer atıyorum senin kullandığın araba da 1100hp olsa inan sen de çok zorlanırsın.
Ayrıca en önemli nokta bilgi ve tecrübedir, eğer değişen yol şartları içinde neler yapılması gerektiğini biliyorsan vede bunu yapabilecek beceriye sahipsen sorun yaşama ihtimalin çok azdır. atıyorum durabilirsin, gazlayıp kaçabilirsin, motosikleti atabilirsin, yani üzerinden atlayabilirsin ki bu son çaredir son ana kadar kullanıyor olman lazım, bunları yapabilirsin. Arabada bunları yapman çok zor hatta bazılrını yapman imkansız, aradan geçip sıyrılmak gibi.
Dün gece Ozan ile fenerbahçede oturuyorduk, bir motosiklet arkada kız arkadaşı da kasksız olmak üzere iki kez geçti önümüzden bana sinir geldi, hatta bir keresinde taxi yola çıktı sıyırıp geçrti. Taxi eğer çarpsaydı biz şu an ah vah edip motosiklet tehlikeli diyor olacaktık yine, burada motosikletin hiç kabahati yok, kabahati olan kullanan insanda. kişilik problemlerini halledememiş belliki meskun mahalde o işleri yapmaya kalkıyor.
Defansif kullanalım arkadaşlar eğer tecrübeniz 10 senenin altındaysa daha yarısını bile bilmediğinizi çok net söyleyeyim
bilinçsiz kullanıldığında 50 HP lik küçük bir otomobil bile ölüm makinasına dönüşebilir durumu değiştiren en büyük faktör insan

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları