"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ! TEAMRIDERS ! | Kenan SOFUOĞLU gene 1. oldu
Supersport klansmanında Eurosport'un canlı olarak yayınladığı Italya Monza pistinde ki sezonun 6. yarışında temsilcimiz Honda adına yarışan Kenan SOFUOĞLU gene 1. geldi ve sezon içindeki 6. yarışın da 5. birinciliği alarak podyuma çıkarak hem pilotlar liderliğini hemde takımlar liderliğini pekiştirmiş oldu ve Bayrağımızı tekrar göndere çekerek Milli Marşımızı milyonlara dinletti.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| ! TEAMRIDERS ! | Re: Kenan SOFUOĞLU gene 1. oldu
yani koskoca Team Motosiklet camiası başta olmak üzere bizi gururlandıran bir Türk ile ilgili haberi gören birileri yok demek ki
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Re: Kenan SOFUOĞLU gene 1. oldu
tebrik ediyorum Kenan i basarilarinin devamini dilerim gururumuz ayrica dikkatimi bisey cekiyo Kenanin viraj stili cok farkli diger pilotlar virajda depo ustune yatmayi birakirken kenan ayni duzde gider gibi virajda da depo uzerine yatiyor |
| | |
| | #4 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
cok enteresan forumda buraya yazdıgım mesaj gorunmuyor
|
| | |
| | #5 |
| ! TEAMRIDERS ! | ben mesajların görüyorum belki kısa süreli bir sorun olmuştur..
__________________ |
| | |
| | #6 |
yok sonra duzelmıstı zaten |
| | |
| | #7 |
| Pişman Değilim | Re: Kenan SOFUOĞLU gene 1. oldu
Ercan konuyu görmediğimden bende motorsporları bölümüne açmışım KENAN Yine Yine Yine Birinci !!!paylaşımın için sağol, bu gidişle Kenan'ı kimse durduramayacak, seneye Moto GP de bizi gururlandırır inşallah.
__________________ |
| | |
| | #8 |
| ÜyeSizSiniZ | Re: Kenan SOFUOĞLU gene 1. oldu
Helal Olsun !...
__________________ Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına... |
| | |
| | #9 |
| carpe diem | Re: Kenan SOFUOĞLU gene 1. oldu
helal olsun walla tbrk ederim kenanı basarılarının dewamını dilerim... nice 1.'liklere
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|