"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Kaza Haberi
pek muhabbetini yapmak istediğim bi konu değil ama, ufak tefek dönen muhabbetleri farkettim ve en azından işin aslını ben yazayım dedim. geçtiğimiz hafta çarşamba akşamı Çırağan caddesinde aynasına bakmayan bir ford transit minibüsün aniden benim şeridimi kapatmasıyla bi kaza geçirdim. 40 km civarı bi hızla düştüm. kaskım montum eldivenim falan vardı elbet üzerimde. normalde maddi hasar dışında bi hasarın olmayacağı türden bi kazaydı ama minibüsün şöförü benim aracının altına sürüklendiğimi farketmeyip yoluna devam etmeye kalkınca beni altında bi miktar sürükledi. bu esnada ya arka tekerleği üzerimden geçti, ya diferansiyelinin altına sıkıştım, o kısmı tam çözemedik. benim iç organlarda biraz hasar oldu. ambulans hastane vs. derken dün akşam yatak istirahati şartıyla evime gelebildim. şu an daha iyiyim, iyileşmeye çalışıyorum. minibüsün şöföründen şikayetçi oldum, hakkında kamu davası açıldı. sonucuna tabi mahkeme karar verecek. Serdar, Ertan Abi'nin yardımıyla motoru servise çektirmiş. hasarın boyutunu bilmiyorum, eksper bakınca anlaşılacak artık. ben de ara ara kontrole giderek kendi hasarımın gelişimini takip edicem. vaziyet bundan ibaret. annemin bir yerlerden duymaması için arkadaşlardan kaza haberini duyurmamalarını rica ettim. o yüzden "niye daha önce haberimiz olmadı" diyeceklerden şimdiden özür diliyorum, geçerli bi mazeretim vardı. bunun dışında haber alıp hastanede ziyaretime gelen, telefonla arayan, mesaj ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Ertan Abi'ye çeşitli konulardaki yardımları için ayrıca teşekkür ediyorum. bizim takıma tek tek teşekkür etmeme gerek yok, onlar kendilerini de, benim söyleyeceklerimi de biliyo zaten. Ek olarak yanımda bir gece refakatçi kalıp gece benden çok uyuyan Serdar, hemşire odadan kovsa da inatla çıkmamakta direnen ve üstüne bi de kıza laf sokan Kadir, ben can derdindeyken maddi kaybını öne sürüp şikayetimi geri almamı isteyen minibüsün ait olduğu şirketin sahibi beyefendi gibi şahıslar olaya epeyce renk katmıştır. Ek bilgi olsun |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ulaş, şimdi haberim oldu, hemen aradım kapalıydı telin... Büyük geçmiş olsun kardeşim...Ucuz atlatmışsın... Yarın konuşuruz tekrar...
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| mırrrr Kayıt Tarihi: 04-08-2007
|
çok geçmiş olsun
__________________ pisiciiikk |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
geçmiş olsun ulaş çabucak iyileşirsin inşallah
|
| | |
| | #6 |
| MUGEN VTI Kayıt Tarihi: 01-11-2005 Yaş: 28
|
Büyük geçmiş olsun Allah korumuş benimde bu tür kaza olayları çevremde artınca çok sevdiğim sıfır aldığım 1000 rr mı daha keyfine varamadan sattım trafik kasap dolu çünkü tekrardan geçmiş olsun.
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
geçmiş olsun.. iyiki arabanın altında sürüklenipte daha kötü birşey olmadı.
__________________ |
| | |
| | #8 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
|
geçmiş olsun ulaş, korayla gelmeyi çok istdim ama iş yoğunluğundan bi türlü denk getirip beraber çıkamadık.. tekrar geçmş olsun..
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #9 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
Çok geçmiş olsun abi .
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|