"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Kuyruklu İmpala.. | İlk Motosiklet?
Abiler hepinize iyi geceler.. ağustos ayında a2 ehliyetimi alıyorum inşallah..almışkende ehliyetin boş durmasına gönlüm razı olmaz bir motor alayım diyorum...şimdi .. durum şu...124 kilo ve 185 boy var...süpersport u şimdilik düşünmüyorum...aileden dolayı...özelliklede annem çok karşı bir daha anne diyemezsin diyor ki haklı...daha şubat ayında dayımın oğlu 600rr la kaza yaptı ve vefat etti...neyse...aslında aklımda bir trike almak var fakat fiyatlar çok uçuk..açıkçası yanaşamıyorum onlara o yüzden...kredi vb. olaylarada girmek istemiyorum...trike olmazsa chopper/cruiser olacak...ve ilk motorum olacak...ne alabilirim...? 8500 ytl gibi bir bütçe var...çin malı vb almak istemiyorum...sahibinden.com da araştırdığım kadarıyla kawasaki vn serisi var...yamaha dragstarlar var...nasıl bişey olmalı..ilk motor için büyükmü olur bunlar?? tavsiyeleriniz çok önemli... ![]() ayrıca çevresinde bu tarz bi motoru olupta devremülkle takas etmek isteyen olursa hemen görüşelim ![]() teşekkürler...
__________________ E-30 Alırsan Ölürsün Diyolar...1000RR Alırsan Yine Ölürsün Diyolar...E Ben Neye Binicem Şimdi ?? |
| | |
| | #2 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
dragstar 650 ıle baslanılabılır cruıserde 650 race gıbı tehlıkelı olmaz 250 lık cruıser senın kalıbına ufak gelecektır gıbı kalıbına gore agırlıgı da sorun olmaz sanıırım ben 140 kg lık motoru 165 boy 55 kılo ıle zorlanmıyorsam ![]() bizim grupta bır abıde var ozel yapım duz boru egzostlu yok bole guzel bır ses ya Mesajı son düzenleyen leventse : 04-07-2008 - 00:59 |
| | |
| | #3 |
| Kuyruklu İmpala.. |
teşekkürler abicim... o ses öldürüyor zaten....geçen sene bodrum torba'da fedon geziyordu bi chopperla resmen denizden çıkıp koşuyodum o sesi dinlemek için... bu arada bu trike lar b sınıfı ehliyetle kullanılıyor diyorlar...motosiklet olarak geçmiyormu ruhsatta?
__________________ E-30 Alırsan Ölürsün Diyolar...1000RR Alırsan Yine Ölürsün Diyolar...E Ben Neye Binicem Şimdi ?? |
| | |
| | #4 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
trıke kullanırken motosıklet tadını alamazsın bıde o var. vıraja yatmadıktan sonra motosıkletın tadı cıkmaz Mesajı son düzenleyen leventse : 04-07-2008 - 01:50 | |
| | |
| | #5 |
| Kuyruklu İmpala.. |
oda doğru.. ![]() ama çok feci aletler...tam benim tarzımı yansıtıyor...bi serseri havası var böyle
| | |
| | #6 |
|
sen dragstardan basla su an en uygun o gıbı duruyor. tam orta duzey bır motora sahıp ne buyuk ne kucuk cruıser ıcın. o motora zaten bı sezon bın bır daha kullanamayacagın motosıklet kalmayacaktır agırlık transferıne de gaz debrıyaj dengesıne de hepsıne de fazla tehlıkeye gırmeden alısmıs olursun trıkeler hos dedıgın gıbı ama bence bır motosıkletın daha yoksa garajında gereksız |
| | |
| | #7 |
| Kuyruklu İmpala.. |
hayırlısı...olursa dragstar olacak gibi duruyor...
| | |
| | #8 |
|
hayırlı olsun sımdıden
|
| | |
| | #9 |
| Kuyruklu İmpala.. |
sağolasın abim...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ilk, motosiklet |
| Konu Seçenekleri | |
|
|