"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| İlk motoru alalım bakalım
Uçarı kaçarı kalmadı artık haydi bakalım. Ne almalı? 3-5 arası maksimum bütçe var, bunun eldiveni kaskı vs'si de olduğuna göre, 3 olması daha iyi. ![]() ybr125 ucuz, sağlam, daha ekonomik. cbr125 bir miktar daha güçlü, bir miktar daha hızlı. Tipi de daha komik ama. ![]() Ne yapmalı? 5tl sınırına gelip cbf250 mi düşürmeye çalışmalı? ybr alıp, eylül'de satıp seneye mi 250'liğe geçmeli? |
| | |
| | #2 |
| Russian Girls Fan |
Hayırlısı olsun Ozan.. Valla ben motor alsaydım eğer Hyosung alırdım.kim ne derse desin Arkadaşım aldı 250 R çok güzel bir motor
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
Regal raptor al ciddiyim ![]() motosiklet olayında vites düşürmede kopreyonun nasıl etkilediğini anca hacim 150 cc üstüne çıkınca hissedersin tahminim. saydıkların gerçekten baya baya affedici motosikletler. regal tam kıvam bir alet. keeway de bak... ciddiyim kolay bozulmazlar hem üstünde komik durmazsın.. yada direk bizim Bisan 250 cc V2 ye bak ucuzlar baya.
__________________ |
| | |
| | #4 |
|
cruiser tipinde bir şey istemiyorum ama Ahmet, nasıl aletler onlar? cbr125 biraz sıkışık sayılır yine gezinti tipine göre, o kadar affedici midir motoru? Serkan valla ona cesaret edemiyorum şu an. Kullanırım onda problem yok ta, düşerim müşerim şimdi grenaj derdi çekmek istemiyorum. Mesela bu alacağımı yaz sonu satar, seneye mart'ta falan hyosung alabilirim. |
| | |
| | #5 |
| Russian Girls Fan |
Doğru o kunuda haklısın..Ama Naked modelleri de var
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
resim yok mu resim bi teknik veri olsa tadından yenmez |
| | |
| | #7 |
|
Ya napcam resmini verisini ![]() Serkan işte ona o kadar para vereceğime gider cbf250 alırım, naked'inin bir manası yok. ![]() 250R ama aklımda yer etti ikinci motorum o olacak, ya da 125RS falan |
| | |
| | #8 |
| Team Lada |
bizim oralarda java 250 350 ler giderdi daha sona 251 lik 301 lik mz ler ler girdi piyasaya 251 lik mz cok az yakiyo cok da seri guzel kaciyo ama eskilerde kaldi
|
| | |
| | #9 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
keeway i de raptoru da taniyorum ikisi de iyi motorlar raptorun yakiti biraz daha fazla ama iki motor da yolda birakmaz raptorun koruma demirleri biraz nazik devirirsen egiliyorlar ve eski sekline getirmeye calisinca tutan noktalarindan kiriliyorlar keeway de ole bir sorun yok ben bi kac defa devirdim egilme olmadi ama illa ybr ya da cbr diyorsan ybr al bence seklen daha iyi gibi benim kanatimce ve oldukca rahat motordur kullandim yakiti falan da gayet iyi az yakar ben enistenin ybr ile baya bi turlamistim benzin gostergesi yerinden oynamamisti bir de 125 den sonra 250 cok farketmeyecektir degistirp 250 alma bence 250 lik motor da kullandim ilk kullandigim motordu pek bir fark yok son surat disinda o da cok fazla deilregallerin bir kac ufak sorunlarini biliyorum kronik ama cozumlenebiliyor Mesajı son düzenleyen leventse : 30-04-2008 - 15:41 | |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| YBR 125 CBR 125 ![]() bence bu konu kapanmıştır CBR 125 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| motosiklet, ozan |
| Konu Seçenekleri | |
|
|