"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| http://www.hyosung.com.tr/?urundetay=7 Bir arkadaşım bundan düşünüyor kendine.. Adamlar piyasada yeniymiş.. Motoru hakkında pek bir bilgi bulamadık.. Tanıyan bilen var mıdır? Bir de bana 200kg olması biraz fazla geldi.. Arkadaşım bnm boyutlarımda değil o konuda problem yok ![]() Tecrübelerinizi merak ediyorum, teşekkürler. |
| | |
| | #2 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Re: Hyosung GT 650
2. el alma imkanı varsa o fiyata Japon bir 600'lük almasını tavsiye ederim. Görüntü itibariyle güzel bi motor, ama malesef teknolojisi güven vermiyor.
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: Hyosung GT 650
200 kg enteresan gercekten fuarda binmiştim odadar agır gelmemişti onun dışında bazılarında vites problemi oluyor diye duymuştum zor geciyomuş vitesleri galiba
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
uzun sure hyosungu arastırdım (gv 250), chopper alırsam mutlaka bundan alacam krr verdim ![]() edindigim bilgiler soyle bir kere cin malı chopperlardan cok farklı, cok daha kaliteli kore malı internette bir sitede karsılastırmalara baktım, 6-7 kategoride bilinen markalarla başa baş puanlar almış hatta bazılarında geçmiş yalnız gv250de soyle bir problem varmış, 5000-5500 devirlerde gazı yemeyip yıgılıyormus, sonra birden gazı yiyormus. bazıları bu problemi "beyin"i değiştirip cozmuşler ilk 1000 km cıvarında boş vitesi bulmakta zorlanıyorlamış, ama debriyaj alışınca duzeliyor diyorlar bu arastırmalarım dedigim gibi gv 250ler için, gt650 e fazla rastlamadım ama gt250 kullananlar cok memnun duzeltme: bahsettigim linki, aradım buldum http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=21683
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN Mesajı son düzenleyen carnivore : 22-04-2007 - 18:40 Sebep: link ekleme |
| | |
| | #5 |
| HoTRoD Kayıt Tarihi: 14-11-2004
Hyosung larda distribütörden kaynaklanan parça sorunu vardı bir dönem,fuarda konuştuğumuzda artık sorun kalmadığını söylediler bunu zaman gösterecek.Bunlar dışında Gt 650 güzel bir motor,özellikle çift silindir sevenler için fakat ben kesinlikle 4 silindir bir japon naked tavsiye ederim veya hiç olmadı Kawasaki Er-6 düşünürüm.Sonuçta Hyosung piyasadaki çin malı motorlardan çok daha kaliteli bir motor ama japonların seviyesine gelebilmiş değil.
|
| | |
| | #6 |
tabi aslında bır korelıye o kadar para vercegime ikinci el japon alırım mantıken
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN |
| | |
| | #7 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Site fiyatı açmıyor ne kadarmış bu bilen varmı? ağırlık şase ve arka maşadan geliyor, bizimkiler içi boş alüminyum, bu boru şasi. Bu klastakilrin hepsi böyle, çok ağır değil yani. Atıyorum kawasaki ER5 CBR600RR dan 20 kg. daha ağır |
| | |
| | #8 |
| Pişman Değilim | Re: Hyosung GT 650
ben pek anlamam motordan ama 2. el temiz bir japon daha iyidir
__________________ |
| | |
| | #9 |
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN |
| | |
| | #10 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
O paraya CBF600 bulunabilir diye düşünüyorum, bu durumda da Honda'yı tercih ederdim. Ama hemen her yerden duyduğum Hyosung'un kesinlikle alınmayacak bir motor olmadığı. Hatta benim de ilk hedefim şu an GT250R almak, grenajlısından |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|