Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Motosiklet

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 07-10-2008, 13:20   #81
Senior Member

RoadFighter - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi PassionofSPEED Mesajı Göster
Aynen dedigin gibi bazi dergiler Fazer begenmiyor ama nette arastirdigin zaman kullanicisinin cok memnun oldugu bir motor gorunuyor... Kara avrupasinda en cok satilan motorlardan biriymis... FZ6 da dik oturmanin faydasini gorebiliyor olup belin daha az yoruluyordur herhalde...Dedigim gibi SS bir makine kullanmadigim icin tahmin benimki...Hic araliksiz gunu birlik 650 km yol yapmistim... Anca eve dondugum de yoruldugumu hatirladim... SS ile araliksiz bu kadar yapilir mi denemek lazim...

Gene bu dergi konusunda da farklardan gecen Bike'da Fz1 ve Cb1000f ile ilgli bir yazi vardi. Sonra motoronda da Motocislimo(yanlis yazdim)'dan alinan bir test vardi...Bir tanesi birini overken digeri de digerini ovuyor...
SS ile aralıksız 300 küsür km giden arkadaşlar biliyorum. Bel ağrımasa bile bileklere binen kuvvetten ötürü mola vermek gerekir muhakkak.

İnsan uzun yolda motordan inince kamyon çarpmışa dönüyor (Allah göstermesin de!)

Ben 300 km falan gitmedim aralıksız ama 200 km gittim. Motordan indiğimde şarhoş gibiydim.

Gece yorgunluk çökmesi gibi bir sıkıntım olmadı yanlız. Bu da dik durmadığımdan ötürü rüzgara çarpılmamadan muhtemelen.

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi bahadirtelli Mesajı Göster
bende motor alacam arastırıyorum gt 650 r 250 r dan sonra tek bi nedenle alınır ucuz oldugu için yoksa bence gerek yok (gerci uygun fiyata 250 r bulsam yaza kadar idareten alacam )

benim baktıgım motorlar dik oturusa sahip sport touringler (boyun fıtıgı var cok fazla yatarak gidince inanılmaz agrı oluyor motoruda o yüzden sattım ) honda vfr yamaha fazer kawa z750suzuki gsx750 f hangisini uygun bulursam alacam binmesem bile arada sesini dinlesem o bile yeter )
GT250R'la uğraşma hocam geçici de olsa.

5000 ytl'ye falanda satan var(km'si yüksek 2006'ların boşları falan) ama sen onu alayım sonra satayım desen bin türlü
adamla cins cins muhabbete gireceksin. Özellikle çoluk çocukla uğraşacaksın (sözüm meclisten dışarı)

İlana mesaj bırakanlardan bazısı beni deli ediyor hele ki!

VFR olsun, 600F falan olsun bunlara SS'lere göre dik oturuluyor diyorlar ama yatılıyor yahu genede

VFR çok iyi olur aslında.

Arkada çatalın tek olması (gerçi tek olunca adı çatal olmaz yahu), VTEC motora sahip olması(ekonomi açısında),aktarmanın şaft ile olması(zincir,dişli olayları ile uğraşmama adına) iyi şeyler.

2005'leri 15'den falan başlıyormuş galiba.

Fazer da olabilir bu saydıklarınız içinden.

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi bahadirtelli Mesajı Göster
pozisyonu garip cidden cok fazla yatıramıyordum nednese ama yanlamak için baya iyi )

bide uzun yolda trafik te falan cok rahat oluyor ama yinede yoruluyo insan
titreşim konusunda ise 250 ligini kullanmadım hiç 650 r da vardı biraz titreşim ama yürüken hissetmiyosun eger amacın ss kullanmaksa başlangıç için 250 r cok iyi bir secim

Dönüşlerde 250R bile yanlıyor ki 650'liği nasıldır.

250'de de az biraz titreşim var. V-Twin motordan ötürü muhtemelen. (çift silindirin karakteri işte)

Ses olayı beni deli ediyor.

Gerçi Desmosedici RR'dan da aynı ses çıkıyor da Allah'tan övünç vesilemiz var.

Think. Feel. Drive.
RoadFighter Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-10-2008, 07:43   #82
6850@204.9

PassionofSPEED - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

VFR komple karenajli makina uzun yolu rahat olur...Torkuda iyidir... Guzel motor... Zaten VFR, FZ6, Bandit vs. olsun zaten kuvvetli makinalar gazi actiginda arka grup ile kopuyorsun....

Hyusong'larin V lerini ben hep Ducati'nin L's'ne benzetiyorum...sanki one yatik duruyor gibi...

Kisin binecekmisiniz motora?

PassionofSPEED Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-10-2008, 11:40   #83
Senior Member

RoadFighter - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Ben kışın da binerim motora

Büyük motora pek binilmiyor ama scooterla çok sıkıntı olmuyor kıyafetlerde tamsa.

Think. Feel. Drive.
RoadFighter Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-10-2008, 12:40   #84
6850@204.9

PassionofSPEED - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kuru olduktan sonra bende binmeyi dusunuyorum bakalim.. kislik bir bot almam lazim...

PassionofSPEED Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları