"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 | |||
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Alıntı:
İnsan uzun yolda motordan inince kamyon çarpmışa dönüyor (Allah göstermesin de!)Ben 300 km falan gitmedim aralıksız ama 200 km gittim. Motordan indiğimde şarhoş gibiydim. ![]() Gece yorgunluk çökmesi gibi bir sıkıntım olmadı yanlız. Bu da dik durmadığımdan ötürü rüzgara çarpılmamadan muhtemelen. Alıntı:
5000 ytl'ye falanda satan var(km'si yüksek 2006'ların boşları falan) ama sen onu alayım sonra satayım desen bin türlü adamla cins cins muhabbete gireceksin. Özellikle çoluk çocukla uğraşacaksın (sözüm meclisten dışarı) İlana mesaj bırakanlardan bazısı beni deli ediyor hele ki! VFR olsun, 600F falan olsun bunlara SS'lere göre dik oturuluyor diyorlar ama yatılıyor yahu genede ![]() VFR çok iyi olur aslında. Arkada çatalın tek olması (gerçi tek olunca adı çatal olmaz yahu ), VTEC motora sahip olması(ekonomi açısında),aktarmanın şaft ile olması(zincir,dişli olayları ile uğraşmama adına) iyi şeyler.2005'leri 15'den falan başlıyormuş galiba. Fazer da olabilir bu saydıklarınız içinden. Alıntı:
Dönüşlerde 250R bile yanlıyor ki 650'liği nasıldır. 250'de de az biraz titreşim var. V-Twin motordan ötürü muhtemelen. (çift silindirin karakteri işte) Ses olayı beni deli ediyor. ![]() Gerçi Desmosedici RR'dan da aynı ses çıkıyor da Allah'tan övünç vesilemiz var.
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. | |||
| | |
| | #82 |
| 6850@204.9 Kayıt Tarihi: 08-05-2004 Yaş: 30
|
VFR komple karenajli makina uzun yolu rahat olur...Torkuda iyidir... Guzel motor... Zaten VFR, FZ6, Bandit vs. olsun zaten kuvvetli makinalar gazi actiginda arka grup ile kopuyorsun.... Hyusong'larin V lerini ben hep Ducati'nin L's'ne benzetiyorum...sanki one yatik duruyor gibi... Kisin binecekmisiniz motora? |
| | |
| | #83 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
|
Ben kışın da binerim motora ![]() Büyük motora pek binilmiyor ama scooterla çok sıkıntı olmuyor kıyafetlerde tamsa.
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #84 |
| 6850@204.9 Kayıt Tarihi: 08-05-2004 Yaş: 30
|
Kuru olduktan sonra bende binmeyi dusunuyorum bakalim.. kislik bir bot almam lazim...
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|