"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
kaza yapmışını gördüm bi tane yanından bile geçme Erkin Ertan Abi'yi dinle sen tipine bakıp motor alınmaz. CBR125 bundan kat kat iyidir. Yamaha da getiriyo 125 CC race yavrusu bi model. istersen onu bekle. |
| | |
| | #22 |
| nuriQocca | erkinim şimdi miLLet ucuz diye saLdırırsa motor aLemine giriş yaparsa bunLarLa ortaLık kan göLü aLLah muhafaza hoş duruyo dikkatimi çekti yau
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #23 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-02-2007
|
ben 45 gün sonra bu motoru alıcam bence bi motoru alırken o motoru en az 1 sene kullanmış birine sormak lazım alınırmı diye motorun sorunu varmı var boşa zor geçiyomuş benim için çok büyük sorunmu? değil bide cbr 125 çok tipsiz bi motor ve 125 cc ve altı motorlar yanlış bilmiyosam köprüden geçemiyo onun için de daha zor olur... istersen msn e ekle beni arkadaşım bi hyosung satıyo efecanuncu@hotmail.com |
| | |
| | #24 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
1. köprüyü bilmiyorum ama FSM den 100cc scooter ile geçtim hemide delikanlı gibi sıra bekleyip 4 ytl vermiştim
__________________ Mınaaaa |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
ya normal araba ehliyetim var bide motor ehliyeti alıcam diyelim ne sınavına giricem ne sorucaklar ne evrak lazım bide bununda direksiyon sınavı var mı ? gerçi normal ehliyetimde hala yok |
| | |
| | #26 |
|
kursa 200 ytl vermek kaydı ile bu sene şubat fiyatları ile tam tamına 324.5 ytl tutyor.. kursa kaydoluyorsun. ilk aşamada minimum 3 toplamda 12 resim lazım. ehliyetini noterden onaylatıyorsun bak bu harbi demeye. sonra abi valla ben iyi biriyim benden zarar gelmez diye sabıka kaydı alacaksın.. sonra sağlık raporu alıcaksın.. kan gurubunuda belirten bir kart alırsan tadından yenmez. sınavı bekliyeceksin sonra.. sınavda 20 soru soruyorlar.. araştırmalarımıza görede bu 20 soruyu 52 soru luk bir havuzdan seçiyorlar. yani her türlü yapıyorsun ben 20 sinide 1 dakika içinde tamamen doğru olarak cevapladım ayıptr sölemesi ![]() sonra gene bekleyiş... sonuçlar açıklanıp sıra direksiyona geliyor.. direksiyon sınavında adım alfabe sırasına göre 1. olduğundan önce ben çıktım.. dolan gel dediler.. ![]() efendi efendi döndüm dönerken bunlara baktım (komisyon) umurlarında değilim.. tamam git dediler sonra .. 80 almışım... sanırım scooter diye.. yoksa bildiğin döndüm yani.. basit mahalle aralarında top oynanacak kadar geniş bir boşlukta..sonra dosyan geliyor eline.. doğru emniyete gidip adama abi ver ehliyetimi ben geldim dersen küfür yiyorsun önce biraz sadaka vermen lazm sağa sola.. harcını yatırıyorsun 59.1 ytl gibi abzürt bi rakamdı.. sonra emniyette adını hatırlamadığım bir derneğe 10 ytl bağış yaptım.. bide bildiğin bir dosyaya 5 ytl ödemişim... makbuzlar onu gösteriyor.. ben sadece benden istenen parayı verdim ![]() içeride eski ehliyetinle vedalaşıyorsun.. eğer güzel anıların varsa bir yolunu bul kaybettim falan de sonra 35 ytl kadar ehliyet kart bedeli veriyorsun.. ve ehliyetin PVC kaplanmadan önce içine konulan kağıdında ki imza bölümünü imzalıyorsun.. bu kadar .. 1 hafta sonrada ehliyetin çıkıyor.. aslında o gün çıkıyor.. çıkış tarihine bakınca görürsün.. ama nedendir bilmem 1 hafta sonra gel diyorlar.. ve tüm bu aşamalarda yol parası hariç 324.5 ytl harcıyorsun.. 330 bile değil yani..
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
bu kadar uzun yazıcağını bilsem valla sormazdım soruyu yordum senide saol valla benim eski ehliyet pek işlerine yaramaz zaten 7 parçaydı en son polise uzatıyodum parçaları puzzle yapar gibi ehliyeti birleştiriyodu şimdi yatıyo gayrettepe şubece canım ehliyetim 26 kasım gelsinde önce bi geri alayım ehliyetimi sonra anlattığın şekilde a2 yi ekleteyim ehliyete |
| | |
| | #28 |
|
ne demek abi ![]() yazı yazmaktan sıkılacak olsak foruma niye giriyoruz
| | |
| | #29 | |||
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Alıntı:
![]() mayısa kadar geldi geldi yok gelmezse ya bundan yada aprilla ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #30 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Alınması için bir sakınca yazabilen yok henüz ![]() şekil yapacağım falan diye alıyorsan doğru tercih olmaz, kasasına göre gücü olan bir motor değil. ben alırsam motor bunu da düşünüyorum. ileride racing kullanmak isteyenler için harika bir başlangıç motoru. Suzuki'ye uzun süre üretim yapmış bir marka Hyosung, tekrardan belirteyim dedim |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|