"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #12 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Tipine bakıp motosiklet seçmeyin bence, bu motosikletin tek özelliği etli butlu durması üzerindeki lastikler gücüne göre kalın, Aprilia mükemmel ama 2 zamanlı, temizini bulmak zor ama bulunursa ben bile düşünürüm ![]() Muadili derbi de var o da 2 zamanlı |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
| Alıntı:
geçen sene bende bu motordan istiyodum aldırcaktım buldum bi tane inceledim dışardan baktığında duruşu filan süper çok dikkat çekici ama gidişini filan bilmiyorum kullanmamıştım çünkü.. güzel bence ilk defa alıp başlayacaksan iyi motor..
__________________ ![]() | |
| | |
| | #14 |
| HoTRoD Kayıt Tarihi: 14-11-2004
|
Arkadaşıma kesinlikle tavsiye etmediğim ama kullandıktan sonra nekadar önyargılı davrandığımı anladığım motor..6 ay boyunca arkadaşımın onca eziyetine rağmen hiç sorun çıkarmadı.Cbr 125 ile kesinlikle karşılaştırılmaz.Yalnız parça fiyatları japonlarla aynı ve turu iyi değil.Başlangıç için uygun bir makine.
|
| | |
| | #15 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
köfte
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #16 |
| nuriQocca |
inş.pahaLıdır..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
ya geçende otobanda yanımdan geçti bu resimdekinin aynısından ama adam hırsız gibi kaçıyodu sanki ne kask ne mont bu soğukta sadece kot ve tshirt ile gidiyodu motorda nasıl sallanıyodu hatta içimden bi rüzgar esse uçucak motorla birlikte dedim |
| | |
| | #18 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
direk 600 lükle başlam taraftrıyım bu tarz motosiklet kullanılacaksa
__________________ Mınaaaa |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |||||
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
inegöl mü?ramo nasıl Nuri anlamadım nie insallah pahalıdır? Alıntı:
![]() Alıntı:
küçümsememek lazım 600 cc az değil
__________________ ![]() | |||||
| | |
| | #20 |
| HoTRoD Kayıt Tarihi: 14-11-2004
|
Başlangıç için rs 125 dahada sakat bilmiyorum 2 zamanlı makine kullandınızmı hırçınlığı dikkat ister.İlk adımda scooter veya bisiklet en iyisi ama vitesli makineyle başlayacaksan bence gayet uygun,arkadaşıma motor kullanmayı bu motorla öğrettim ama tabiki ybr 125 kadar rahat değil.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|