"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member |
büyük motorlar arsındaki farkları çok fazla bilemem ama birebir deneyimlerimden konuşacak olursam 1100 lük olmasına rağmen virago bana göre 600 lük shadowdan çok daha dengesiz bir motor.. supersport da durum nedir bilemiyorum ama en azından custom olarak adlandırılan bizde daha çok çappır ( ) olarak adlandırılan kategoride böyle... bilemiyorum tabi deneyim yaşadığım motorlardanda kaynaklanıyor olabilir...
__________________ Apache mode on |
| | |
| | #12 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Daha neler var ali misal 2006 ve önncesi RR lardaki en büyük fark arka maşanın 0.5cm kısa ön maşanın da 1/4 derece daha dik olmasondan kaynaklanan iki tekerlek arası mesafenin 1cm. kısalması motosikletin karakterini inanılmaz değiştiriyor buna ilave ön fren disklerinin 1cm daha büyük olması vede kalınlığının 1mm. incelmesi( daha çabuk soğuması için) magnezyum kapak sayesinde sıkıştırmanın artması ve devir saatindeki kırmızı bölgenin 11 600rpm den 12 250rpm ye çıkması son sürati düşürmek için de arka dişlinin iki diş büyümesi ve vites aralarının kısalması çok detaya girmeden toplam ağırlığın da 3kg. azalması sayesinde dıştan bakınca aynı gibi duran iki motosikletin kullandığın zaman iki ayrı motosiklet olduğunu hemen anlıyorsun |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| Senior Member | Alıntı:
otoban pozisyonu , söke ovası pozisyonu , göl kenarı pozisyonu ( hemen kendime yorumladım ![]() ![]() )
__________________ Apache mode on | |
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
Güvenlik acısından güzel bi gelişme elektro servo motor benzeri bir sistemin amortisorle uygulanmış hali aynı sistem araclardada uygulanmaya başlansa super olur
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi Mesajı son düzenleyen BlackEmperor : 08-04-2008 - 12:43 |
| | |
| | #15 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Alıntı:
değişken geometrili olması zaten diğer sabitlere göre çok büyük avantaj ESP konusunda sana ben de katılıyorum ama bu öyle bir şey değil | |
| | |
| | #16 |
| Senior Member |
mutlaka öyle kaptan .. bir keresinde okumuştum honda mühendislerinden biri , bir arka teker bilyasından dolayı hastanelik olmuş diye .. adam sıyırmış .. halbuki uğraştığıda dayanma süresinin tam hatırlamıyorum ama kilometreye vurulduğunda 25 km falan olduğuymuş...
| | |
| | #17 |
| Senior Member |
edit : 25 km uzatmaya çalıştığıymış
| | |
| | #18 | |
| Alıntı:
virago da maşa shadow anazaran biraz daha açık bir de virago eski tasarım yenilerde şasi rijitliği eskilere oranla biraz daha iyi açılar da biraz dikleşti | |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
Neticede herşeyin fully customisable olanı makbuldur. | |
| | |
| | #20 |
| Senior Member |
yani ben doğru tespit yapmışım bunları bilmesemde
| | |