"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member | Re: Hangi Motorla Başlamalıyım?
Ben cbr 125 le basladım motora daha önce scooter dahi kullanmamıştım rahat alıştım motora. trafiğe kapalı alanda biraz pratik yaparsan scooterla baslamana gerek yok diye düşünüyorum. 125 cc in sehir içi performansı fazlasıyla yeter o bakımda endişen olmasın.Bencede ybr 125 tercih etman daha mantıklı bende cbr 125 vardı bi düştüm grenajı catladı falan bi dünya masraf.o bakımdan ybr daha mantıklı bide koruma demiri takarsın hiç bişey olmaz ufak tefek düşmeler olabiliyor çünkü ögrenirken.ybr fiyat olarakta baya uygun cbrnin yanında. Piştikten sonra büyütürsün motoru |
| | |
| | #22 |
| Senior Member | Re: Hangi Motorla Başlamalıyım?
eğer güçlü motor almayacaksan (ki bu işe güçlü motor ile başlanmaz) sana scooter tavsiye ederim.250 cc nin altında vitesli motor bana pek cazip gelmiyor.100 km hıza çıkana kadar 5 kere vites değiştiriyorsun.gerenk yok.al scooter keyfine bak vitesle felan uraşma ufak motorda.bende honda beat var.motordan fazla bir beklentin yoksa beat tavsiye ederim.az yakar sınıfına göre iyi kaçar.sağlamdır.düzenli bakım yapılırsa arıza çıkaartmaz.ben 25000 km yaptım.daha anahtar vurulmadı motora.yeterkı duzenlı bakım yaptır.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|