"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| ne oldu senın sanzıman tamır edıldı mı
|
| | |
| | #22 |
| Senior Member | kurs işi güzel olabilir bencede motorun türü konusunda pek karışık değilim zaten dirtlere yolda izin yok ve süpersport istiyorum motoru ama dirt te öğrenen çok iyi oluyor falan diyorlar açıkçası ondan kafam karıştı kurs galiba motoru kendisi veriyor. yani açıkçası tipinden istiyorum motoru ama bilemiyorum spor tipi çok güzel
|
| | |
| | #23 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| edilmiş, daha kullanmadım ![]() denk gelmedi
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #24 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Ali sen kısa mesafemi bineceksin yoksa seyahat yada iki kişi binme gibi planların da varmı |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| soguklar bıtınce denk gelır
|
| | |
| | #26 |
| Senior Member | iki kişi binme olasılığı eminimki olur valla seyahat etme değilde zevk için hızlanmak için gazlamak için yani 1-2 saat binme planlarım var ama çok yorucu olduğunuda duydum açıkçası sport touring gibilerinide istemiyorum süperspor istiyorum yorucu olacak olsada yani hızlanması yüksek hıza çıkmasından daha önemli benim için
Mesajı son düzenleyen maniack_tuner : 16-03-2008 - 22:05 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|