"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Cbr 600rr
Arkadaşlar bugün motor bakmaya gittim öylesine birde ufak bir işim vardı neyse CBR 600RR a baktım resmen içim düştü tek kelime ile renk Mavi ve Gri idi çok hoş geldi kırmızı ve siyahıda çok hoş geldi siyahıda çok hoş geldi resmen dibim düştü motora neyse 9.650 dolar fiyat verdiler de fazla bakmadım yani inerler heralde bir miktar ama resmen dibim düştü fakat sorun şu ki biraz ufak geldi bana yani acaba nasıl olur rahatmıdır kullanması her konudaki yorumunuzu bekliyorum |
| | |
| | #2 |
| roadrunner Kayıt Tarihi: 16-05-2004 Şehir: İSTANBUL Yaş: 30
|
Tecrüben varsa kullanırsın tabi niye olmasın. Ama tecrübeli değilsen 600cc. ve 120 hp.lik canavarı kontrol edemezsin. Hayabusaya (1340 cc. 200 hp.) kafa tutan, daha seri olan(kalkış, hızlanma) ama son hız olarak geride kalan yer uçağı.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Rahat derken bir süpersport motosikletten bahsediyoruz rahatlık ve süpersport asla bir araya gelmeyecek iki kavramdır![]() yani benzerleri ne kadar rahatsa bu da o kadar rahat ama hiç birisi rahat değildir bunların![]() Baştan başlayalım, daha önce motosiklet kullandınmı, A2 ehliyetin varmı, süpersportlar konusunda deneyimin nedir |
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
tecrüben varsa süpersport motor da arkada bile nerdeyse orgazm olurken aldığın zevkı alıyorsun ama tecrüben yoksa çok iyi bir 4 kollu
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
şeytan işi bunlar binmeyin |
| | |
| | #6 | ||
| Senior Member | Alıntı:
Alıntı:
![]() motor deneyimi olarak kullandımda yani ilk motorum olucak bu gibi bişey ilk defa alıcam motor yoksa daha önce kullandım süper spor değil ama k1200rt kullandım bmw nin bu civarda gücü olan | ||
| | |
| | #7 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Ali kullandınmı sürdünmi bak ikisinin arasında çok fark var eğer sadece bir yerden bir yere gittiysen bu motosiklet pek uygun değil üzerinde öğrenmek için bence çok daha ufak bir şeyle hiç değilse bir sezon geçir ve oralı ol derim |
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Abi valla sürdüm gibi yani inanılmaz dolaşmadım motorla olsa olsa toplamda 1-2 bin km falan dolaşmışımdır motorlarla scooter falan hariç valla kursa falan gitmeyi planlıyorum ne dersin veya dirt bike gibi birşey almayı
|
| | |
| | #9 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
Ertan abi ben bir sezonu gectım onumuzdekı kışa artık ss uygunmudur bana
|
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
gördüğüm kadarıyla kafan biraz karışık | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|