"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| KANKA | Re: bildiğiniz en iyi scooter hangisi? Alıntı:
| |
| | |
| | #22 | |
| Senior Member | Re: bildiğiniz en iyi scooter hangisi? Alıntı:
| |
| | |
| | #23 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: bildiğiniz en iyi scooter hangisi?
gilera runner belli bişe o boyutlardaki en baba alet te biz 250 cc lerden bahsediyoz yurt dışındaki forumlarda en iyi 250cc scooter xmax seçilmiş biz ilk gelenlerden bi tane aldık hızlanması ve fren mesafesi çok iyi gerçi ölçmedik ama dediğim gibi 155km/h garantisi var kadran 160 Sparco sende bi tane bundan al kadran patlamazsın moda da gerek yok |
| | |
| | #24 |
| cehenneme patinaj Kayıt Tarihi: 08-04-2006
| Re: bildiğiniz en iyi scooter hangisi?
walla suan kullandığım asya 150 T modeli cok hos fiyatta güzel.. tabiki daha iyileri söylenmiş.. |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-12-2005
mini1275gt imzandaki resim çekildikten snra düştün mü ? yoksa yere düz inebildin mi merak ettim arkadaşlar ne alırsanız alın bu aralar aman dikkat daha bugün bir motorlu amcam gözümün önünde yerlere yuvarlandı biran için kendi kazamı hatırladım bende arkadan gelenlere aynı şekilde görünmüşümdür herhalde neyseki adama bişey olmadı bugünkkü gibi yağmurlu havalarda aman dikkat az yağmur daha tehlikeli...
__________________ |
| | |
| | #26 |
| SKYLİNE GTR Kayıt Tarihi: 14-01-2005 Yaş: 26
x max cok guzel bi motor ama yinede runner diyorum cok dengeli bi motor
|
| | |
| | #27 |
| Kadıköy buası:) | Re: bildiğiniz en iyi scooter hangisi?
kanuni dermişim ben anlamaz motordan arabadan çok daha tehlikeli...aman kullanan arkadaşlar çok dikkat etsin küçücük bi hatada olan insana oluyo... |
| | |
| | #28 |
| ALTUĞ | Re: bildiğiniz en iyi scooter hangisi?
ben gilera nexus 500 ün üzerine tanımam ama eğer 200 cc ye kadar diyosan runner kesinlikle bide daelim S2 de muhteşem bişey
|
| | |
| | #29 |
| Sonbozkurt Kayıt Tarihi: 09-02-2006
Gilera runner,yamaha aerox
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|