"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #281 | |
| KANKA | Alıntı:
ninjada haziran başı yollarda olur heralde onuda elden çıkaracam... 2008 gsxr bakıyorum! yada 3k milde hayabusa var gürel hayabusayı al diyor gürhan gel honda al verim diyor benim gözüm gsxr da!!!... ortada bişey yok başıma ağrılar giriyor!!! sanırım chori nori beni bekliyor | |
| | |
| | #282 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 12-12-2007
|
scooter şehir içi için çok çok ideal özellikle benim "pis işler" dediğim işler için biçilmiş kaftan kullanımı kolay rahat yormaz pratik seri manevra kabiliyeti yüksek rr600 ümle çoğu zaman gitmediğim yerlere scooterımla gidiyorum çok rahat oluyor ama scooter kullanıma hitap eder mesela mini maxi mega scooter lar içinde bir seçim yapmak gerekir bir yazlık yada sayfiye yerindeyseniz alın derim bir mini scooter işinizi görür eyer şehir içi kullanıma hitap edicekse maxi scooter derim çünkü biraz yollarda belirgin olmanız gerekir arabalar fark etsin sizi ama uzun yolsa tabiki mega scooter mini scooterlar içinde tercihim pek yok çünkü onlarca markannı yüzlerce kaliteli modeli var maxi scooterlar içinde benim tercihim silverwing olurdu manevra kabiliyeti çok yüksek bir motor daha ucuzu sym gts250 olurdu kullandım çok seri bir motor mega scooterlar içinde burgman olurdu |
| | |
| Reklam |
| | #283 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
|
Motosiklet konuları aktifleşiyor maşallah. Ertan abinin sayesinde Kymco aldım. Ve darkmoon arkadaşın bahsettiği gibi her işimi görüyor. Elimin altında muhakkak bir scooter olmalı. Yağmurda,çamurda üst baş batırmaması,zincir temizliği gerektirmemesi diğer motorlardaki gibi mevsimlik motor kavramını bitiriyor scooter ile.
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #284 | |
| KANKA | Alıntı:
| |
| | |
| | #285 |
| Team Lada |
güle güle kullan.. Tehlikeli olmuyomu |
| | |
| | #286 |
| KANKA | imzadaki foto benim değil... o kadar yetenekli değilim |