"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| hız dutgunu :) | ATV alsakmı :)
merhabalar, team motosiklete ilk defa giriyorum ama,2 haftadır bende nedense motor hastalığı başladı ![]() aslında şöyle yarış motoru tadında motor düşünüyodum ama abim kanuni atv 150 bulmuş 6 tane,3-4 tanesini alalım köye koyarız haftasonları safari hesabu fln dedi ona da merak saldık ![]() acaba atv ye tmm alalım mı desem, yoksa biraz araştırma yaptım hyosung gt 250 mi düşünsek? motosiklet çok acayip bişey hakkaten 2-3 hafta önce arkadaşım hondanın cbr 600 diye bi modelini almış,ben hayatımda hiçbişeyden bu kadar tat almamıştım ![]() kusura bakmayın marka model fazla bi bilgim yok |
| | |
| | #2 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
motosıklet vırusu sana da bulasmıs gecmıs olsun ![]() atv sana motosıklet tadı vermez al bı 250 lık basla derım ben vıraja yatmak kadar keyıflı bısey yok ve atv ıle bunu yapamazsın ben kısmetse bu kıs racing e giriş yapacagım |
| | |
| | #3 |
| hız dutgunu :) |
sen ne düşünüyosun levent? bu hyosung çok mu acemi işi oluyo arkadaş alaylı şekilde söyledi de |
| | |
| | #4 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
ben honda nın bır race modelını alacagım 600 luk falan 5500 cıvarı km yaptım motorla artık kullanabılırım dıyorum hyosung 250 al derım ben sahsen race nıyetın varsa ıyı baslangıc olur kimsenın gulmesıne falan aldırma yenı baslayan acemı olacaktır tabı motoru her kullanısında bı hatanı farkeddeceksın zaten. ögrenecek seyler asla bıtmıyor. bence motosıklette acemılık hıc bıtmeyecek bır olgu. forumlarda donald duck motosıklet teorısı var baslamadan oku cok fayda goreceksın. her metrede adam ne kadar haklı dıyeceksın yılların tecrubesı ıle yazmıs adam ben cruıserle basladım Mesajı son düzenleyen leventse : 13-09-2008 - 22:51 |
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
kawasaki ninja 250r da bakabilirsin 250cc alıcaksan 33hpdi galiba ama fiyatlarını bilmiyorum pahalıdır muhtemelen.veya derbi 125rda olabilişr onlarda 25 30hp civarında galiba hemde kalıplı sayılır. ben alıcak olsam uygun fiyatlı bişey bakardım leventinde dediği gibi geciş motoru sonucta 4-5 bin km yapar degiştitrsin.
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
Atv alın bence.Köy gibi yerde harika bişi |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| hız dutgunu :) |
o zaman en ucuz en kaliteliyi bulalım sizin de yardımınızla,çünkü o kadar çok motosiklet markası ve modeli var ki,bide ben hiçbirini bilmiyorum,bana yardımcı olursanız sevinirim peşin param yok sıfır olursa taksitle 2.el olursa da kredi çekicem. ama atv yide canım istiyor abim kanıma girdi bak düşün diyo köyde 4 tane atv ben sen necati(diğer abim) bide kuzen dördümüz köyde dağ tepe tırmanacaz,takacaz sırtımıza tüfeği gezerken bizim köyde çok yaban domuzu olur onları vuracaz falan anlatması bile çok hoşuma gitti ![]() bide alacağımız atv ler muğlada toplu turlarda kullanılmış galiba,ama şimdi toptan tanesini bin liraya vericekmiş,sıfırı 3 bin lira |
| | |
| | #8 | ||
| Alıntı:
kawa iyi güzel de fiyatı ıkıncı el 600 lük ler fıyatında. degıstırmek ısteyene pek uygun degıl. hyosung daha mantıklı o konuda. tabı hyosung artık kanuni oldu aynı motor kanunı tarafından satısta. derbi ler yenıler ıcın uygun degılmıs Ertan abi ole dıyordu. 2 zamanlı yarıs motoru o dırek olarak ve cok agresıf ve bakım malıyetlerı yuksek Alıntı:
bence ıkıncı el temız bır hyosung 250R bak hele bır de motosıklet kullanıcısı olduktan sonra motosıklet grubu bulursan kendıne uygun ve beraber gezılere cıkarsan tadına doyum olmuyor. bizim şu anda cok duzgun bır motosıklet grubumuz var beraber haftasonu kacamaklar yapıp bı yerlere gıdıyoruz kamp falan olayları harıka oluyor. bu yaz 5000 km yol yaptık beraber Mesajı son düzenleyen leventse : 14-09-2008 - 00:53 | ||
| | |
| | #9 |
| artı_caraudio |
valla moto vırısu galıba banada bulastı levent ılacı ne bunun cok hosuöa gıtmeye basladı valla
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
![]() ve bence ılac bulmaya gerek yok zaten cıdden cok guzel bısey ben keske daha once bu vırusle tanıssaydım dıyorum. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|