"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-06-2004 Yaş: 23
| ARAI mi SHOEI mi?
arkadaslar yeni bir bkask almaya karar verdim yalnız shoei X-spirit serisi ile arai rx 7 corsair arasında kaldım..hangisini tavsiye edersiniz artıları eksileri nelerdir? tesekkurler..
Mesajı son düzenleyen chronIC : 03-10-2007 - 01:44 |
| | |
| | #2 |
| Pişman Değilim | Re: ARAI mi SHOEI mi?
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Re: ARAI mi SHOEI mi? Alıntı: | |
| | |
| | #4 |
| Senior Member | Re: ARAI mi SHOEI mi?
Kalite bakımında bunların arasında seçim olmaz ikiside kaliteli markalar begendiğini alabilirsin ama kenanın kaskı mükemmel harbiden
|
| | |
| | #5 |
| Çiko Member | Re: ARAI mi SHOEI mi?
linkteki kasktan varsa kesinlikle onu alırdım onun harici arai tercih ederim ztn arai kullanıyorum
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #6 |
| . | Re: ARAI mi SHOEI mi?
bu konuya en iyi ertan abi cevap verebilir çünkü arai kullanıyo bildigim kadarıyla
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: ARAI mi SHOEI mi? Alıntı:
ben 690€ ya aldım, düz renk tercih edersen 590€
| |
| | |
| | #8 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: ARAI mi SHOEI mi?
Alacak olsam önce Arai sonra AGV bakardım..
__________________ |
| | |
| | #9 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
AGV o kadar iyi değil, bende ducati için olan kırmızıdan vardı, hatta boyadım onu, mangalda sizin kafanıza taktığım kask o işte, Al Geri Ver derler halk arasında o kadar da değil ama bunlarla aynı klasmanda da değil
|
| | |
| | #10 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
evet biliyorum ![]() nedense italyanlara karşı ilgim var o yüzden dedim.. yoksa Arai süper.. kaş havalndırma varmış en geniş görüş açısı varmış.. her kaskı aynı malzemedenmiş.. güvenlikten ödün yokmuş vs.. özetle Arai
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|