Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Motosiklet

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 06-10-2006, 20:46   #21
www.otvyehayir.com

binRR - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Re: Aprilia rs 125 ???

Bu daha çok meraklısının kullanacapı bir motosiklet. Pahalı olması kalitesinden geliyor şasisi motoGP de yarışan 125cc. lerle aynı ben 190 görmüştüm bu motosikletle kısıtlamaları açıldığında 33hp. veriyor. Pek özel bir bakım gerektirmez en önemli ayrıntı mutlaka full sentetik yağ kullanılması gerekiyor.

binRR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-2006, 00:37   #22
Aktif Üye

Re: Aprilia rs 125 ???

peki offtopic olcak ama diyelim hyosung gt250r aldım buna arkasına daha kalsın lastik önlerede tabi takabilirmiyiz en fazla kaça kaç takabilirim bide motor alçaltma diye bi olay varm :P bide exhasut takınca sesi r6 gibi olurmu :P en azından güzel bağırırmı yani

TurboSerkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-05-2008, 20:36   #23
Member

modifiedisko - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Chevrolet Tahoe
ben bu motordan almayı düşünüyorum 2006 modelini istiyorum ama iyii bi fiyat olsaa sizin önerdiğiniz varmı?? al temiz bu diyen çıkarmı aranızdaa bi yardım etseniz Ank. da yaşıyorum ama ist.buldaa çıkan çok olucaktır eminimm hadi olduu herseyyy diyelim motoru buraya nasıl getiricen oda bi sorunn yanii bu sorunlarımaa cevap bulucak bi tek sizi düşündümm fiyat 6000 lira fln en fzla vererebilirim olmassa eski modelleride güzel sanırım ucuzz olmasıdaa avantaj ne diyossunuzz?????

modifiedisko Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2008, 22:38   #24
Junior Member

motorun ömrü çok çok kısa 125cc olduğundan motoru yüksek devirli kullanımlarda hemen bitiyor motor istiyorki motorunu toplamak yarı fiyatına eş değer ayrıca normal benzin koyamassınız bu motorlar yağlı benzinle çalışır yani beniznlikden belli bir miktar benizn aldınızmı içine çok az bir oran yağ katmanız gerekir buda çok can sıkıcı bir şey sonuçda kim racing bir motorla gezerken yanında yağ taşımak ister ayrıca nereye koyabilirsiniz bu motor bu yüzden pist motorudur pist motoru diye geçer yol kullanımına el veren bir motor değildir çok nazlıdır çok masraflıdır.. fiyatının ucuz olduğuna bakmayın fiyatını çıkartır verdiği masraflarla o yüzden racinge yeni başlayanlar hysoung 250gt ideal motordur akmaz kokmaz ikinci elide vardır..

motora hiç binmemiş arkadaşlarada başlangıç için çin malı bir maxi scooter öneririm zat150 yada asya t1 bu tip

darkmoon34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 06-10-2008, 00:31   #25
Senior Member

RoadFighter - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi modifiedisko Mesajı Göster
ben bu motordan almayı düşünüyorum 2006 modelini istiyorum ama iyii bi fiyat olsaa sizin önerdiğiniz varmı?? al temiz bu diyen çıkarmı aranızdaa bi yardım etseniz Ank. da yaşıyorum ama ist.buldaa çıkan çok olucaktır eminimm hadi olduu herseyyy diyelim motoru buraya nasıl getiricen oda bi sorunn yanii bu sorunlarımaa cevap bulucak bi tek sizi düşündümm fiyat 6000 lira fln en fzla vererebilirim olmassa eski modelleride güzel sanırım ucuzz olmasıdaa avantaj ne diyossunuzz?????
14 yaşında birisi için fazlaca hızlı.

GTR bile hızlı 14 yaş için. (hızı bir yana kilosu da fazla)

Önceleri pek bilmiyordum bu aleti. Motorla haşır neşir ola ola öğreniyoruz nasıl olduğunu. (2006 yılındaki mesajımı gördüm de)

2 zamanlı bir makina. Ertan abinin 2 yıl önce dediği gibi () meraklısının alacağı türden.

Hem çok yakıyor(100km'de ort. 6 litre yakar diyorlar),hem de yağ yakıyor.

GTR'a göre de aman aman hızlı değilmiş kullananların belirttiğine göre. (son hızı GTR'ın daha fazla hatta)

Sesi benim hoşuma gitmedi. Kalıbı da hoşuma gitmedi. Cadde motoru değil kesinlikle.

Ama kullanımının keyifli olduğunu söylüyorlar kesinlikle bu motoru kullananlar.

GTR'a(GT20R'a) göre daha safkan bir spor motor ama kalıbı daha küçük.

Haftasonları keyif amaçlı binerim diyenlerin alacağı tipten bir motor. (ikinci elde km'lerinin düşük olması bunu gösteriyor zaten)

Think. Feel. Drive.
RoadFighter Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları