"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| 23 Mart pazar günü Motoshow'08 e gidiyoruz ! 21 Mart - 23 Mart Tarihleri arasında gerçekleştirilecek Motosiklet ve Aksesuarları fuarına gidiyoruz ! Katılımın rahat olması bakımından 23 Mart pazar gününü seçtik. Anadolu Yakasından katılım için 23 Mart Pazar günü saat 11,00 de Kozyatağı Carrefour otoparkında Avrupa yakasından katılım için ; 23 Mart Pazar günü saat 12,00 de Merter MC de buluşmayı ön gördük. --------------------- binRR Diesel kompressor +1 2che thekillingroad Ellen Ripley Carlar Craliçesi ![]() Ucin Artemis Berk orhanşah CrKN asmisinsan Denizhan gezginerkan+ulu manitusu ![]() Tuprul+1 ABBA Sultanoğlu Sabocan +A ![]() dragsteer1982+Okan+Cem KaTo Bursaya gitmezse kesin geliyormuş ?????????(neden siz olmayasınız )??????????????????(neden siz olmayasınız )??????????????????(neden siz olmayasınız )??????????????????(neden siz olmayasınız )??????????????????(neden siz olmayasınız )?????????Fuardan sonra geyiğe gelenler ![]() İkzorbey ![]() U2 ve saz arkadaşları ![]() Katılımcıları bekliyoruz.
__________________ Mesajı son düzenleyen binRR : 22-03-2008 - 16:31 |
| | |
| | #2 |
| Doctor |
iyi eğlencceler
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #3 |
| SARMAN |
3 tane soru işareti var ![]() kim acaba o şanslı üç kişi ![]() iyi eğlenceler |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ahmet ne demek şimdi bu? İstemiyoruz seni desen daha iyiydi. |
| | |
| | #5 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
Fuar nerde ? Hiltonun arkasındakimi ?
|
| | |
| | #6 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| hopp bilader yavaş hilton milton arkası noluyoruz ben 15 de işten çıkıyorum Lütfi Kırdar'da ise fuar otopark problemi var çünkü otopark yok yıktılar doplu taşıma araçlarını kullanın yada merc. sprinter la falan gelin
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
heehue |
| | |
| | #8 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
otopark olarak bizim oteli kullanın benim maaşa katkınız olsun yada daha yakını itfaiyenin yanında katlı otopark var bizden daha ucuzdur artı daha yakın fuara sakın yol kenarı falan beleşçilik yapmayın çatır çatır çekiyolar
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
Harbi nerde la bu. ![]() CNR biliyorum ama
__________________ |
| | |
| | #10 |
| SARMAN |
niye sprinter???
|