"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
| Re: 2007 MotoGP Istanbul Park - Resimler
Eline sağlık fiyatlarda uygunmuş aslında yarın dolar işallah
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #32 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Teşekkürler.. Ne içeri almamaıs duymadım da bir şey valla. Ben 2 nolu tribünün otoparkına bıraktım valla arabayı. Kimse de sticker falan sormadım biletin var mı var yürü.. google'da da arattım öyle bir şey demiyor? |
| | |
| | #33 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Ozan nasıl yapalım resimleri, benimkiler Hazır
|
| | |
| | #36 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Kazayı göremedik biz ![]() tek merakımız o
__________________ Mınaaaa |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: 2007 MotoGP Istanbul Park - Resimler 125 i izleyemedım uyuyordum 250 de süperdi ![]() gp ye söylenecek söz yoktu
__________________ |
| | |
| | #38 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: 2007 MotoGP Istanbul Park - Resimler Sizin orada ekran yokmuydu Ahmet benim resimlerde var biraz koydum baş sayfaya
|
| | |
| | #39 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: 2007 MotoGP Istanbul Park - Resimler yok be abi ne gezer... bende onu aradım ama çekirdek soyanların arasında kaldık zaten millet ne izlediğini bilmiyor
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #40 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Biz fakir tribünündeydik abi. ![]() Tek atraksiyon 3. turda mı ne Rossi Elias'ı geçmeye yeltendi milim ilen kaçırdı, aşağı düzlüğün sonunda. Zaten sonraki virajlarda geçti, ertesi tur da iptale başladı.. Girdik piste, kapıdan önce TMF bürosu var. Ahmet'in davetiyeye bilete dönüştüreceğiz. Acaip kuyruk var, sorduk oradan bir görevliye, içeride bir tane daha var dedi, oraya yollandık. Kuyruk daha az, Ahmet gitti iki dakka sonra geldi, sadece dışarıda oluyormuş... Gittik dışarıdakine Ahmet yine iki dakika sonra geldi, bilet kalmamış.. İçeri gireceğiz tekrar kompleksin kapısında bu sefer sticker var mı dedi? Nedir ki o sticker ben de dün akş** öğ.. derken "devammmm" dedi görevli.. ![]() Çıkışta yine Çevreyoluna çıkışı kapattı Jandarma. Dışarıdan dolaştık. Piste gelirken 8dk'da geldiğimiz yolu tam 1saat30dk'da geldik.. TEM Kurtköy ayrımından yukarı dönen sapak.. 40bin kişi varmış, geçen seneden de az. Tebrikler. Fotolar duruyor, arkadaşa gideceğim bu akş**. Yarın şirketten yüklerim umarım. Malum 23 Nisan resmi tatil ya |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|