"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: 2 zamanlı 100'luk makineler
Tugrul fiyatından ötürü mü bunlara bakıyorsun? hani ybr125 cbf150(çok çirkin ama) falan da olabilir sanki? |
| | |
| | #22 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
Ya aslında ne yaptıgım cok belli değil, karısık biraz : ) Yaz basında koydum kafaya motor almayı, 100% alacaktım... Dedigin gibi YBR dusunuyordum, seneye değiştirir adam gibi bişi alırım mantıgıyla. Sonra sırf cirkinliğinden Zongshen cross falan dusunmeye basladım. Sonra çinliğinden vazgectim : ) Bu arada bu elime ulasması gereken para cok gecikti, yaz sonu geldi. Benim kafam yine dondu, bi scooter alayım ayagımı yerden kessin yakın mesafelerde yeter diye dusundum. Hala da gidip geliyor parayı baska yere ayırıp bir anda vazgecmem ya da gidip cart diye almam mumkun.
__________________ |
| | |
| | #23 |
CBR125 baksan? 3e çok güzel bulunur.. Pazardan üzerinde NIKF yazan tshirt almış gibi hissettiriyor insana ama, yine ybr'den de bws'den de tatlı gelir. ama scooter alıcam dersen de bws al.. hani sen de kullanmışsın zaten yani fazla bir şey dememe gerek yok sanırım.. |
| | |
| | #24 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
An itibariyle vazgecmiş durumdayım abi. Arabaya harcayacagım parayı, nasıl olsa satıldıgı yok : ) Seneye bahara falan uygun olursam alırım bir BWS artık, kime desem kışın sen kesin duser kafanı kırarsın diyor zaten : ) Cok tesekkurler herkese ilginiz icin.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
Düşeceğin kesin, yazın alsan da kesin de , kış girişi almak gerçekten pek mantıklı olmayabilir. Ama fiyat olarakta avantajlı oluyorlar..Baharda almak binicilik açısından daha doğru, o da var. Düşündüm bir de. Düşünmeye gerek yok, BWS. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|