"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member |
Başlıkta dediğim gibi bu oyun tam bi çılgınlık oyunu internetten oynamak ayrı bir zevk arkadaşlarınızda 1 bilgisayar başında oynamak ayrı bir zevk bu konuda gönlünüz rahat olsun kesinlikle edinin bu oyunu ![]() Bu forumda bi kaç oyun konusu açtım belkide trackmaninın eskisini de açmış olabilirim ama bu yenisi bir sürü yenilikle.... oyun için para verilmiyor united versiyonu var onda daha çok seçenek araba var benim anlatacağım parasız olanı ama..... Oyun f1 araçlarına benzeyen araçlarla oynanıyor (birde paralı versiyonu var onda jip,ralli arabası,spor araba gibi seçeneklerde var)....öyle silahlı bir oyun değil ama En can alıcı noktası soluksuz olması oyunun bekleme diye birşey yok ben yarışı bitirdim diğerlerini bekliyim diye bişey yok bu saatlerin nasıl geçtiğini size farkettirmiyor.... Adındanda anlaşılabileceği gibi oyundaki pistler manyak...hayal gücünüze göre pist yaratıp oynayabilir internette server açıp o pistle dünyanın herhangi bi yerindeki japonun hindistanlının sizin pistinizde oynamasını sağlayabilirsiniz.Pistler rollercasterlar gibi 360 derece dönmeler,atlamalar,hızlandırıcılar falanlar filanlar ama dediğim gibi hayal gücünüzle çok güzel pistler yapabilirsiniz....pistler kısa sürüyor böylece restart atıp tekrar tekrar oynayabiliyorsunuz....her hızlandırıcıya girdiğinizde biraz daha heycanlanıyorsunuz...geçen bi tanesinde sürekli hızlandırıcı ve sürekli slalomlu bir yol vardı en ufak hatada duvara geçiriyosun hızın 400lerde seğirirken....gene yerden 100 m yukarda sadece yuvarlak boruların üzerinden gidilen bir pist yapmışlar çok iyi denge ile gitmen gerekiyordu...özellikle yabancı serverların pistleri çok güzel oluyor...öyle pistler oluyorki sadece bitirebilmek için kasıyorsunuz ![]() Oyundaki bir başka güzellik ise nations olması yani oyuna başlayınca Türkiye'yi seçerseniz bir Türk yarışcısı oluyorsunuz tüm Türklerin puanları toplanıyor ve ülkeler arası sıralama yapılıyor Türkiye'yi yükselkmek için daha çok oyuncuya gerek var ![]() Arkadaşlar ilk mesajımda bu kadar yaziyim daha sonra devamını getiririz |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
linkleri de veriyim unutmuşum... TrackMania burdan oyunu indirebilirsiniz ilki 504 küsür mb.... Home - TMX burdan pist falan indirebilirsiniz.... TRACKMANIA-TURKIYE buda türklerin açtığı bir site ii eğlenceler arkadaşlar |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
beyler yok mu hiç ilgisini çeken oyun süper garantisini veriyorum yani beğenmedim diyen çıkmadı hiç oyunu oynarken görenler bi elde ben oyniyim ya çok güzelmiş diyorlar |
| | |
| | #4 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
SS isterim banane
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Eski bu oldukça. Uzun süre oynamıştım, baya Yunan kanka edindiydim, gazlardık hep. En güzeli onların server'larıydı
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
evet oyun eski kökenli bi oyun ama bu yenisi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|